Componeer een gumboyaya en speel mee met Captain Gumbo!

Het Deventer accordeonfestival organiseert i.s.m NOVAM een compositiewedstrijd voor accordeon of trekharmonica voor iedereen t/m 21 jaar. Met als einddoel je eigen compositie meespelen in een band.

zaterdag 13 februari 2010

Componeer een stuk in cajun, zydeco, texmex of aanverwante stijl. Dus er mag op gedanst worden of er kan loom vanuit een schommelstoel van worden genoten!
Drie prijswinnaars, door een deskundige jury verkozen, mogen op zaterdag 13 februari 2010 hun winnend werk vertolken samen met Captain Gumbo tijdens het accordeonfestival. www.captaingumbo.nl

Captain Gumbo

Captain Gumbo speelt Cajun en Zydeco uit de Amerikaanse staat Louisiana. In deze staat vestigden zich eeuwen geleden Franse kolonisten,die hun walsen en two-steps vermengden met de muziek van de plaatselijke bevolking: Caraïbische ritmes uit de golf van Mexico, Bluesmuziek en een Frans volksliedje wordt een swingend stukje Zydeco, accordeonmuziek van de Duitse immigranten gecombineerd met een Mexicaanse timing wordt een swingend stukje Tex-Mex.
Met respect voor deze traditie speelt Captain Gumbo sinds 1987 in binnen- en buitenland.

of Postbus 237, 7400 AE Deventer.

... maar werken in elk geval niet op de Mac, daarom hier enkele directe links:


Bericht van een van onze sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Archief       > 2009         > Het Accordeon! Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)