Trek er es Uut biedt ook kinderen leerzaamheid en gezelligheid!
  • Trek er es Uut biedt ook kinderen leerzaamheid en gezelligheid!


Opgeven vanaf zondag 14 februari, 18.00 uur

Trek er es Uut: blijf nuchter!

Het is voor de zuiderlingen even een kwestie van nog even nuchter blijven op de eerste carnavalsdag: zo tijdens de start een mogelijk moeilijke opgave. Maar het is aan te raden de toog pas op te zoeken na zondagavond 14 februari 18.00 uur, want vanaf dat moment kan er worden ingeschreven voor Trek er es Uut via deze site.

zondag 14 februari 2010

En de inschrijving geschiedt in volgorde van betaling, dus snel telebankieren is een must, wil je nog een plaats vinden in de meest favoriete groepen. Opgeven kun je dus op deze site vanaf 18.00 uur. Dan wordt hier het programma bekend gemaakt.

Gezinshappening

Voor de nieuwkomers: Trek er es Uut, is sinds 1990 het grote jaarlijkse harmonicagebeuren in het Oosten des Lands voor het hele gezin.
In een schoolgebouw worden de workshops gegeven en zijn ’s avonds optredens van folkgezelschappen. Tot diep in de nacht kan er worden gedanst op balfolk-muziek.

Tenten

Op het sportveld naast de school kunnen de cursusten met hun aanhang kamperen in eigen tenten, campers of caravans. Bij mooi weer kun je daar vaak veel mensen horen oefenen, muziek zien uitwisselen en worden er gelegeheidsformaties gevormd.

Kinderen

Voor de kinderen is ene apart kinderprogramma onder noeste begeleiding van jongeren, die dit al vele jaren met plezier doen. Tevens is er een kinder- en pubermuziekgroep, of kunnen jongeren zich aanmelden voor de vele hand- en spandiensten die moeten worden verricht.

Niet alleen trekzakken

Ook mensen, die zich redelijk meester hebben gemaakt op andere muziekinstrumenten zijn welkom. Er is altijd één gemengde groep.

Dus opletten geblazen: geef je zondagavond vanaf 18.00 uur op op deze site en vergeet niet meteen het gevraagde bedrag over te maken!


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> De Accordeonspecialist
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Archief       > 2010         > Trek er es Uut Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)