Doorslaande Tongen

Onmisbaar Diatonisch Element

Greet Wuyts en Annemieke Sommers spelen ‘Micholine’.
  • Greet Wuyts en Annemieke Sommers spelen ‘Micholine’.


Doorslaande Tongen móet je een keer mee hebben gemaakt, al is het maar één keer in je leven. Samen met het Ierse Weekend is dit altijd het drukstbezochte succesweekend van de Stichting Volksmuziek Nederland.

van 23 t/m 25 november 2007

Het weekend valt altijd rond eind november en vindt onderdak bij de YMCA in buurtschap De Glind - ergens in de prairie tussen Barneveld en Amersfoort.

Geen Open Podium

Dit keer was er (voor het eerst?) geen Open Podium op zaterdagavond, maar een BalFolk. Hoewel er geen betere promotie voor folk bestaat als een BalFolk, was niet iedereen daar enthousiast over, omdat er vroeger op vrijdagavond en zaterdagavond na het ‘Podium’ toch al werd gedanst.
“Hoewel de meerderheid zich prima heeft vermaakt, is het door sommigen ook betreurd, dat er op zaterdagavond geen Open Podium was. Ik vind het jammer dat je dan de hele avond alleen maar dezelfde soort muziek hoort. Ik miste de gezelligheid en veelzijdigheid van het open podium.”, aldus een reactie van een bezoeker.

Commentaar Marry:

Ik heb de partituur aangepast met de aanwijzingen van Greet.
Wat ik niet voor elkaar heb gekregen (in het midibestand) is het correct afspelen van de herhaling van deel A met hokje 2. Hokje 2 hoor je meteen achter hokje 1.
Jammer, maar het kostte me te veel tijd om te achterhalen hoe ik dat voor elkaar moest krijgen…..


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> De Accordeonspecialist
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2007         > Doorslaande Tongen Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)