Dossier Medemblik

  • Tony Hall komt regelmatig naar de optredens in Café Brakeboer, zo ook in 2006.
Foto: Arend Janssen

In Medemblik vinden regelmatig workshops en optredens plaats in het rustoriek gelegen Café Brakeboer. Reden om maar alvast een dossiertje aan te leggen.

Kwartet op vrijdagavond

De Harmonicahoek

vrijdag 18 november 2011
Het was inderdaad weer gezellig daarbinnen in Café Brakeboer in hartje Medemblik. Veel oude en nieuwe bekende waren weer aanwezig in de propvolle muziekruimte van deze uitspanning. En dat was niet voor niets.

> Meer

Trekzakavond breidt zich uit tot dagevenement

De Harmonicahoek

vrijdag 24 november 2006
Helaas was De Harmonicahoek niet aanwezig op de Medemblikse Trekzakavond. Paul van Muijen van Trekzakpagina.nl deste meer en zoals we van hem gewend zijn heeft hij er weer een multimediaal gebeuren van gemaakt.

> Meer

‘Medemblik’ pakt stevig uit

De Harmonicahoek

vrijdag 27 januari 2006
Er zijn zo van die tweerijergebeurens die ruimschoots over het lokale niveau heen worden getild. We noemen de workshops rond Hemelvaart in Nijmegen, het Doorslaande Tongen Weekend bij Barneveld en de Harmonicadag in het Enkhuizer Buitenmuseum (rond Vaderdag). Daar kunnen we rustig de Medemblikker Trekzakavond aan toevoegen: een presentatie met een waaierd aan uiteenlopende spelers, qua genre en qua leeftijd. En dat op een van de romantieste locaties van Noord-Holland: de Medemblikse Oosterhaven.

> Meer

Diatonisch Europa in Medemblik

De Harmonicahoek

23 november 2001
Voorafgaand aan het Internationaal Shanty Festival heeft Medemblik op vrijdagavond 23 november haar traditionele trekharmonika-avond gehouden. De vele artiesten uit heel Europa droegen bij aan de sfeer.

> Meer

Steun De Harmonicahoek Terug   > Dossiers - Medemblik
Actuele mededelingen van een
onzer sponsors op Facebook: Toon Sileon.

De Dossiers


Teller