Hoe we contact houden

Trek er es Uut thuis

Liv Hallum doet haar donderdagochtendpresentatie nu vanuit huis. Carola heeft inmiddels de buren wakker gemaakt met ‘De Kegelaar’.
  • Liv Hallum doet haar donderdagochtendpresentatie nu vanuit huis. Carola heeft inmiddels de buren wakker gemaakt met ‘De Kegelaar’.


Ja. We zullen het allemaal missen. Want Trek er es Uut is toch een soort jaarlijks familietreffen. Het is bijna niet voor te stellen dat dit dit jaar allemaal ons door de neus wordt geboord. De workshops, het jammen, overal muziek, het dansen, de spelende kinderen, de presentaties, de mooie plek rond het kasteel, het drinken van witbier, gekoppeld aan gezelligheid. Misschien wordt deze pagina toch een beetje een poging om de sfeer op te roepen, die we nu zo moeten missen.

21 mei 2020
door Eduard Bekker

Groeten uit Catalonië

Liv Hallum uit Catalonië zou dit jaar voor het eerst komen, samen met gangmaker Ivan Caro. Een van de enthousiastse harmonicaspeelsters die ik ken. Ik kon het niet laten om haar te vragen om toch even een stukje te spelen voor ons bij wijze van presentatie. Het is een bekende pasodoble, die volgens mij niet al te moeilijk is om te leren spelen. Hopelijk komt het daar van zodra Trek er es Uut weer door kan gaan.


Bericht van een van onze sponsors op Facebook:     
> De Accordeonspecialist.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Harmonicahoek     > Trek er es Uut       > Nieuwsarchief         > Trek er es Uut 2020           > TeeU thuis
Bericht van een van onze sponsors op Facebook:     
> De Accordeonspecialist.

Google Analytics Alternative