verder terug begin
Middengroep •
Stemming instrument: CF en opperbest.
• DEZE GROEP IS INMIDDELS VOL! •

Greet Wuyts

8. Warme zomeravondmuziek

De zomer van 2011 wordt warm en zwoel; de zon schijnt meer dan ooit en de avonden brengen we buiten door, onder een flonkerende sterrenhemel … spelend op onze trekharmonica.
De melodieën die we leren in deze workshop zijn zonnig en zuiders, soms een beetje melancholiek, en heel geschikt voor deze komende zomer.

Werkwijze: We vertrekken vanuit het akkoordenschema en oefenen de ‘swing’ die nodig is om de muziek levendig te maken. Daarna construeren we de melodie of een improvisatie daarop. De schema’s en de melodieën staan genoteerd met noten en indien gewenst met tablatuur.

Opnameapparaat meebrengen!

Greet Wuyts begon met de trekharmonica toen ze student was in Gent; een minnaar schonk haar het instrument … hij verdween, de passie voor de folkmuziek bleef.
Nu is zij een veelgevraagd docent in België en Nederland; ze geeft les aan de muziekschool van Bornem en geeft regelmatig workshops.
Zij speelt al jaren op folkbals in binnen-en buitenland met haar groep ‘Cecilia’.

Steun De Harmonicahoek Terug   > Home     > Trek er es Uut       > TEEU archief         > TEEU 2011           > Workshops             > Greet Wuyts
Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:
> De Accordeonspecialist.

Google Analytics Alternative