De Harmonicahoek
Hier ben je:
 Hier staat niets. Home   Hier staat niets. Trek er es Uut    Hier staat niets. Trek er es Uut     Hier staat niets. Archief      Hier staat niets. 2004
Toon_Sileon.gif Berend_Kok.gif zweverink.gif casa_nuova.gif
Teller
Avondtafereeltje tijdens ‘Trek er es Uut’ 2004. Moeder aan de trekzak, kinderen aan het Yu-Gi-Ho! kaartspel.
Foto: Eduard Bekker

Koude nachten, warme uitstraling

Trekharmonica

Het is weer voorbij. Niet die mooie zomer, maar het grote muziekfestijn in Nijmegen, waar vooral ’s nachts alles behalve zomerse temperaturen heersten.

20 - 23 mei 2004
door Eduard Bekker

Was het in 2003 eigenlijk te warm, nu was het – met name ’s nachts – bijna letterlijk ijzig koud. Uit alle hoeken en gaten uitgerukte dekens boden gelukkig soelaas. Bij deze nog een extra dankwoord voor degenen die ze tijdelijk afstonden.

Jammen

Maar overdag was het vaak warm genoeg voor de deelnemers om uit te waaieren over het terrein en op de krukjes en klapstoeltje met die of genen te jammen.

Opmerkelijk was het aantal kinderen dat de trekzak met verve hanteerden. Waaraan zou deze verschuiving kunnen liggen?

Trek er es Uut zingt eigenlijk niet alleen tijdens Hemelvaart, maar eigenlijk het hele jaar rond. Daarom krijgt het evenement op de site een vaste stek: trekeresuut.harmonicahoek.nl.

Bij de onderstaande fotoserie zitten hier en daar videofragmenten. Die kunnen worden afgespeeld met RealMedia. Dat zit niet standaard op Windows en dat is voor sommigen even wennen. Hieronder staan de links vermeld om de afspeelsoftware gratis te downloaden.|

Terug Terug   |  Terug Blader terug   |  Terug Blader verder