Docenten en speelgezelschappen in Nederland en Vlaanderen

Een greep uit het Nederlandstalige docenten- en speelclubbestand.

De schakel tussen bovenstaande knop en de mailprogramma’s en apps wil het tegenwoordig weleens niet goed doen.
De mail moet naar dit adres: reacties@harmonicahoek.nl. Vermeld Naam, woonplaats, tel. nr., mailadres, evt. website, stemming, specialisme en evt. verdere opmerkingen.

NOORD-HOLLAND

Gerard Gerritsen

ZWANENBURG

Zwanenburg ligt tussen Haarlem en Amsterdam in de Haarlemmermeer. Meer informatie over mijn activiteiten op de trekharmonica kun je vinden op mijn website. Heb je vragen over de lessen aarzel niet om me te bellen of te mailen, dat verplicht je tot niets.

 


Gert-Jan Kamphorst

Rusthofstraat 21

1097 NP  AMSTERDAM

Ik speel sinds 1997 en doe dat nog steeds. Ik heb lesgegeven maar doe dat nu niet meer. Veel van mijn tijd gaat zitten in het Diatonisch Nieuwsblad. Ik sta open voor een leuk gesprek over de (on)mogelijkheden van de trekharmonica. En als je op dat gebied problemen hebt, kun je altijd proberen of ik daarvoor een oplossing heb. Ik reken geen honorarium maar een smakelijk speciaalbier wordt op prijs gesteld. Maak dan wel even een afspraak om dat samen te nuttigen.

 


Mariëtte van Kooten

Saendelverlaan 123

ASSENDELFT

Ik geef les zowel op het gehoor als van bladmuziek. Daarbij leg ik het accent op het aanleren van dynamiek, ritme, en ornamentatie van de tunes en natuurlijk het kunnen samen spelen met andere muzikanten op een sessie. Hoe wordt b.v. dezelfde tune op fiddle gespeeld, of op fluit, wat zijn de mogelijkheden van je instrument?

 


Marion van Kouwen

AMSTELVEEN

 

Overige opmerkingen: Vanwege aanhoudende drukte ben ik helaas niet in staat om langdurige lesrelaties aan te gaan. Maar stuur even een email met je (leer) wensen en ik laat je snel weten wat de mogelijkheden zijn.

 


Onno Kuipers

Saendelverlaan 123

ASSENDELFT

Enige kennis van muziek wenselijk maar niet perse noodzakelijk.

Ook accordeon- en trekzakreparateur en -stemmer.

 


Remco Sietsema

AMSTERDAM

Naast uitvoerend muzikant is Remco tevens een trekharmonicadocent met ruim 12 jaar ervaring en bestaat de mogelijkheid tot het volgen van les bij hem. In de loop der jaren heeft hij een geheel eigen methode opgebouwd, die afgestemd wordt op persoonlijke voorkeur, niveau, ervaring en kennis. Daarom zijn zijn lessen voor iedereen toegankelijk.

Welke stijl u ook wenst, Remco begeleidt u in het aanleren en verbeteren van muzikale vaardigheden en inzichten. Ook de vorm van de les is bespreekbaar. Zo kan de les in een privésetting zijn, maar ook een duoles of groeples is een mogelijkheid. Remco geeft zowel aan huis als op locatie les.

 

om uw voorkeuren te bespreken, meer informatie over de lessen en tarieven te krijgen en een proefles te boeken!

 


Trekharmonica’s Amsterdam

AMSTERDAM

(Werkgroep van de Stichting Volksmuziek Nederland)

Als docenten hebben we op dit moment: Marieke van der Gaag, Marion van Kouwen, Mariëtte Kuipers-van Kooten, Wouter Kuyper, Adrine Pool en Geert Timmerman.

 


Trekzakvereniging West-Friesland

MEDEMBLIK

Trekzakvereniging West-Friesland biedt lessen aan voor beginner en gevorderde. Je hoeft geen ervaring met muziek te hebben. Een muziekinstrument kunnen bespelen of noten kunnen lezen is niet perse noodzakelijk. In de beginnerscursus leren we een aantal liedjes, waarbij de basishandelingen van het trekharmonicaspelen aan bod komen. Dit zijn vooral twee- en driekwartsmaatliedjes die na flink oefenen uit het hoofd gespeeld worden.

 


Bericht van een van onze sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Service       > Docenten & Speelclubs         > Selectie Hulp nodig als beginner?
Bericht van een van onze sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.

Google Analytics Alternative
Groepsfoto Equinoccifest 2023 in Cambrils - Catalonië