Bladmuziek van trad.ƒt

Frans Tromp heeft als expert op het gebied van de Nederlandse traditionele muziek uiteraard ook een aantal bundels op zijn naam staan.

Op Oude Voet

De Harmonicahoek

Op Oude Voet is het muziekboek dat is gepubliceerd ter gelegenheid van de 20-jarige samenwerking van Elsche Korf en Frans Tromp. Het bevat alle muziek die bij dit project hoort.

> Meer

Merakels

De Harmonicahoek

Een boek met een vleugje jeugdsentiment. Iedereen vanaf een zekere leeftijd zal de melodieën herkennen. Van een aantal nummers zijn de teksten te vinden in ‘Toen wij van Rotterdam vertrokken’. Alle muziek is speelbaar op een twee rijer met acht bassen en becijferd voor een CF-harmonica met ‘gedraaide 5’.

> Meer

Noordelijk Halfrond

De Harmonicahoek

In Noordelijk Halfrond staat alle muziek van de gelijknamige CD. Omgezet naar een toonsoort die op een CF-tweerijer met 8 bassen te spelen is, mits je toets 5 (van de binnenrij) gedraaid hebt. Alles voorzien van cijfers en duwen/trekken.

> Meer

Sinterklaasliedjes

De Harmonicahoek

De bekende Sinterklaas liedjes uitgewerkt voor CF harmonika met gedraaide 5. (Eigenlijk zou je ze uit het hoofd moeten spelen.)

> Meer

Kerstliederen

De Harmonicahoek

Een selectie van allerlei muziek in de kerstsfeer. Voorzien van ‘Groesbeekse Notatie’ voor harmonica’s in CF met gedraaide 5.

> Meer

Bericht van een van onze sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Docenten     > Frans Tromp       > Uitgaven         > Bladmuziek Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Groepsfoto Equinoccifest 2023 in Cambrils - Catalonië