De Harmonicahoek Lessen & Optredens

Mijn naam is Eduard Bekker, trekharmonicaspeler te Den Haag. Van huis uit speel ik gitaar, maar als liefhebber van traditionele muziek ben ik al aanraking met de trekharmonica gekomen.

 

Geen accordeon

De trekharmonica heeft een opmerkelijke klank en wijkt af van de accordeon. De accordeon heeft onder één knop slechts één toon, de
harmonica twee: eentje die je hoort als je duwt, en eentje die je hoort als je trekt. Daardoor kan er bij het spelen een aangename cadans ontstaan die verleidt tot dansen.

Kinderen

De trekharmonica (ook wel kortweg ‘trekzak’ genoemd) is dan ook een instrument bij uitstek om dansers te begeleiden. Dit kan ook goed van pas komen bij het begeleiden van kinderen bij zangles of kringspelen. Dat geldt ook voor Sinterklaas- en Kerstliedjes.
Daarom is een trekharmonica hèt instrument bij uitstek voor onderwijzers en onderwijzeressen op basisscholen! En niet in de laatste plaats omdat het instrument veel compacter is dan de accordeon.

Bomenbuurt Den Haag

Voor lessen kunt u bij ons terecht in de Haagse Bomenbuurt.

De lessen worden gegeven op

Wilgstraat 61
2565 MC DEN HAAG
Tel. 070 - 7370111
@: e.bekker@harmonicahoek.nl

Optreden

Ik speel graag voor gezelschappen als achtergrondmuziek bij feesten en partijen, maar verzorg ook met plezier een onderhoudend solo-programma. Kosten: € 60,– eerste uur, elk volgend uur € 30,- (in Den Haag)
Melodiekant Bas- & accoordkant (discant)

De Harmonicahoek

  • Presentaties & lessen op de tweerijer (cf/gc/ad)
  • Harmonicaverhuur

 
Wilgstraat 61 2565 MC DEN HAAG Tel. 070 - 7370111

Steun De Harmonicahoek Terug   > Home     > Service       > Docenten         > Eduard Bekker
Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:
Zweverink Muziek.


Google Analytics Alternative