Evenementen en Nieuwsbrieven

De Trekzakagenda

Voor de volledigheid van deze agenda zijn wij vooral van JOU afhankelijk. Wij houden ons dus aanbevolen voor alle berichten over trekharmonika-evenementen, of evenementen, waarin de trekharmonika nadrukkelijk aanwezig is (en dat is nogal gauw het geval als de trekharmonika ergens aanwezig is...).

Wel verzoeken wij je dringend om van onderstaande link ‘evenement aanmelden’ gebruik te maken. Je kunt dan een formulier invullen en versturen, zodat wij zonder extra werk - dus veel sneller – je evenement kunnen plaatsen.

MELD HIER EEN EVENEMENT AAN

Hoewel we het als een erezaak beschouwen de waarheid zo getrouw mogelijk te volgen, kunnen we als Harmonicahoek toch geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van de evenementen die hier staan vermeld. Soms gaan evenementen bijvoorbeeld achteraf toch niet door, maar zijn wij daarvan niet op de hooget. Als je dat zeker wil weten, check dan even de contacten die bij de evenementen staan vermeld.

 

Je selecteerde:

Meneer Kruis en meneer Mol

Meneer Kruis en meneer Mol

In het kader van de Kindermuziekweek 2024

Op zondag 14 april in EELDE

Muziekinstrumenten Museum Vosbergen

Vosbergerlaan 35

Postcode:  9761TJ  

  • Om 11.00 voor 3-8 jarigen
  • Om 14.00 voor 7-12 jarigen

Wie zijn meneer Kruis en meneer Mol? Dat zijn natuurlijk de twee muzikanten Mark Söhngen en Mart Heijmans. Met al meer dan 7000 voorstellingen op scholen, in theaters, en op festivals kunnen we spreken van flink wat ervaring. Nog altijd treden ze met veel plezier op en nu dus ook bij ons in het museum. Komen jullie (klein)kinderen ook luisteren en meedoen?

Entree: € 7,50 voor kinderen en € 15,– voor (groot)ouders;
inclusief koffie/thee/limonade
< Terug <

Bericht van een van onze sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Service       > Agenda Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)