Evenementen en Nieuwsbrieven

De Trekzakagenda

Je selecteerde:

Jubileum Paulus Jakje

Jubileum Paulus Jakje

Op zaterdag 16 september 13:00 uur in JUBBEGA

Mfg de Kompenije

Ericalaan 24a

Postcode:  8411 VK  

Paulus Jakje uit Jubbega viert op 16 september 2023 haar 25-jarig bestaan.
We zullen deze dag ook workshops organiseren.
Voor de workshop van Mark Söhngen dient u zich aan te melden en vol is vol. Deze workshop is voor begonners/gevorderden.
U bent van harte uitgenodigd deze middag bij te wonen.

Inlichtingen: Mei Hwa Khoe
Tel: 06-52230669

Voor de volledigheid van deze agenda zijn wij vooral van JOU afhankelijk. Wij houden ons dus aanbevolen voor alle berichten over trekharmonika-evenementen, of evenementen, waarin de trekharmonika nadrukkelijk aanwezig is (en dat is nogal gauw het geval als de trekharmonika ergens aanwezig is...).

Wel verzoeken wij je dringend om van onderstaande link ‘evenement aanmelden’ gebruik te maken. Je kunt dan een formulier invullen en versturen, zodat wij zonder extra werk - dus veel sneller – je evenement kunnen plaatsen.

MELD HIER EEN EVENEMENT AAN

Hoewel we het als een erezaak beschouwen de waarheid zo getrouw mogelijk te volgen, kunnen we als Harmonicahoek toch geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van de evenementen die hier staan vermeld. Soms gaan evenementen bijvoorbeeld achteraf toch niet door, maar zijn wij daarvan niet op de hooget. Als je dat zeker wil weten, check dan even de contacten die bij de evenementen staan vermeld.

 


Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Service       > Agenda Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative