Evenementen en Nieuwsbrieven

De Trekzakagenda

Je selecteerde:

••• Harmonicadag gaat niet door! •••

Op zondag 24 mei 13:00 uur in ZELHEM

Museumboerderij Smedekinck

Pluimersdijk 5

Postcode:  7021 HW  

Museumboerderij Smedekinck; Voor de twaalfde keer organiseren de Trekkebuuls een harmonicadag in Zelhem. In de groote zaal zijn de podiumoptredens en de deel is het domein van de vrije spelers. Ook op het erf van de boerderij zijn diverse opstellingen om muziek te spelen of te beluisteren. Zeker is ook de kruidentuin te bezichtigen. Wij hopen u graag te ontmoeten. Muzikale groet van de Trekkebuuls.
Inlichtingen: Bennie Gartsen
Tel: 0575-452121

Voor de volledigheid van deze agenda zijn wij vooral van JOU afhankelijk. Wij houden ons dus aanbevolen voor alle berichten over trekharmonika-evenementen, of evenementen, waarin de trekharmonika nadrukkelijk aanwezig is (en dat is nogal gauw het geval als de trekharmonika ergens aanwezig is...).

Wel verzoeken wij je dringend om van onderstaande link ‘evenement aanmelden’ gebruik te maken. Je kunt dan een formulier invullen en versturen, zodat wij zonder extra werk - dus veel sneller – je evenement kunnen plaatsen.

MELD HIER EEN EVENEMENT AAN

Als Harmonicahoek aanvaarden we als vanouds geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van de evenementen die hieronder staan vermeld. Dat geldt nu in het bijzonder gezien de coronaperikelen. Dat evenementen – nog geplaatst in het pré-coronistisch tijdperk – hier niet afgemeld staan, wil nog niet zeggen dat ze ook echt plaats gaan vinden. Als je dat zeker wil weten, check dan even de contacten die bij de evenementen staan vermeld.

 


De agenda van Zweverink Muziek

Dinie Zweverink van Zweverink Muziek heeft een eigen agenda met met name harmonicadagen. Hier een overzicht.

> Meer
Steun De Harmonicahoek Terug   > Home     > Service       > Agenda
Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:
Toon Sileon Muziek.

Alles voor de harmonica


Google Analytics Alternative