Evenementen en Nieuwsbrieven

De Trekzakagenda

Je selecteerde:

😢😢😢 Helaas, geen Enkhuizer Trekzakfestival 😢😢😢

Op zondag 26 juli 13:00 uur in ENKHUIZEN

Havengebied

Stationsplein 2

Postcode:  1601 EM  

Jeetje. Dat ook nog. Hebben wij weer. Verdorie nog aan toe zeg. We hadden er net zo'n zin in. Doen wij ook eens wat, krijg je dit. Dit gaan we echt missen.
Helaas zijn vanwege de coronacrisis alle evenementen van de Waterweken 2020 afgelast, dus ook Het Enkhuizer Trekzakfestival (zou alweer de 16de keer zijn geweest).
Blijf lekker spelen en we zien jullie graag weer in 2021 want in juli is dan de Westfriese Waterweek in Enkhuizen.
Inlichtingen: Wies van Erp
Tel: 0229582206

Voor de volledigheid van deze agenda zijn wij vooral van JOU afhankelijk. Wij houden ons dus aanbevolen voor alle berichten over trekharmonika-evenementen, of evenementen, waarin de trekharmonika nadrukkelijk aanwezig is (en dat is nogal gauw het geval als de trekharmonika ergens aanwezig is...).

Wel verzoeken wij je dringend om van onderstaande link ‘evenement aanmelden’ gebruik te maken. Je kunt dan een formulier invullen en versturen, zodat wij zonder extra werk - dus veel sneller – je evenement kunnen plaatsen.

MELD HIER EEN EVENEMENT AAN

Als Harmonicahoek aanvaarden we als vanouds geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van de evenementen die hieronder staan vermeld. Dat geldt nu in het bijzonder gezien de coronaperikelen. Dat evenementen – nog geplaatst in het pré-coronistisch tijdperk – hier niet afgemeld staan, wil nog niet zeggen dat ze ook echt plaats gaan vinden. Als je dat zeker wil weten, check dan even de contacten die bij de evenementen staan vermeld.

 

Steun De Harmonicahoek Terug   > Home     > Service       > Agenda
Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:
> Accordeon Service Reusel.

Google Analytics Alternative