Evenementen en Nieuwsbrieven

De Trekzakagenda

Je selecteerde:

Harmonicadag Ugchelen (gaat niet door, neem ik aan)

Op zondag 5 april 13:00 uur in UGCHELEN

Dorpshuis Ugchelens belang

Bogaardslaan 81

Postcode:  7339 AN  

Ter ere van ons 10 jarig bestaan, organiseert THA-Ugchelen een harmonicadag, met open podium, ruimte voor de "vrije groep" en een ruimte voor de Sterische harmonicadag
Inlichtingen: Henk van den Berg
Tel: 0653967951

Voor de volledigheid van deze agenda zijn wij vooral van JOU afhankelijk. Wij houden ons dus aanbevolen voor alle berichten over trekharmonika-evenementen, of evenementen, waarin de trekharmonika nadrukkelijk aanwezig is (en dat is nogal gauw het geval als de trekharmonika ergens aanwezig is...).

Wel verzoeken wij je dringend om van onderstaande link ‘evenement aanmelden’ gebruik te maken. Je kunt dan een formulier invullen en versturen, zodat wij zonder extra werk - dus veel sneller – je evenement kunnen plaatsen.

MELD HIER EEN EVENEMENT AAN

Als Harmonicahoek aanvaarden we als vanouds geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van de evenementen die hieronder staan vermeld. Dat geldt nu in het bijzonder gezien de coronaperikelen. Dat evenementen – nog geplaatst in het pré-coronistisch tijdperk – hier niet afgemeld staan, wil nog niet zeggen dat ze ook echt plaats gaan vinden. Als je dat zeker wil weten, check dan even de contacten die bij de evenementen staan vermeld.

 


De agenda van Zweverink Muziek

Dinie Zweverink van Zweverink Muziek heeft een eigen agenda met met name harmonicadagen. Hier een overzicht.

> Meer
Steun De Harmonicahoek Terug   > Home     > Service       > Agenda
Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:
Zweverink Muziek.

Alles voor de harmonica


Google Analytics Alternative