Evenementen en Nieuwsbrieven

De Trekzakagenda

Je selecteerde:

Monicadag

Op zondag 12 juli in VARSSEVELD

Museum boerderij ‘Het Hofshuus’

Leemscherweg 24

Postcode:  7051 JB  

Op 12 juli vindt weer de jaarlijkse Monicadag plaats georganiseerd door de Varsseveldse Akkordeon Vereniging en stichting Het Hofshuus.
Veel groepen uit binnen en buitenland en individuele spelers zullen weer van zich laten horen.

Entree: € 5,–

Inlichtingen: Gerritjan Tragter
Tel: 0610368140

Voor de volledigheid van deze agenda zijn wij vooral van JOU afhankelijk. Wij houden ons dus aanbevolen voor alle berichten over trekharmonika-evenementen, of evenementen, waarin de trekharmonika nadrukkelijk aanwezig is (en dat is nogal gauw het geval als de trekharmonika ergens aanwezig is...).

Wel verzoeken wij je dringend om van onderstaande link ‘evenement aanmelden’ gebruik te maken. Je kunt dan een formulier invullen en versturen, zodat wij zonder extra werk - dus veel sneller – je evenement kunnen plaatsen.

MELD HIER EEN EVENEMENT AAN

Als Harmonicahoek aanvaarden we als vanouds geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van de evenementen die hieronder staan vermeld. Dat geldt nu in het bijzonder gezien de coronaperikelen. Dat evenementen – nog geplaatst in het pré-coronistisch tijdperk – hier niet afgemeld staan, wil nog niet zeggen dat ze ook echt plaats gaan vinden. Als je dat zeker wil weten, check dan even de contacten die bij de evenementen staan vermeld.

 

Steun De Harmonicahoek Terug   > Home     > Service       > Agenda
Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:
> Accordeon Service Reusel.

Google Analytics Alternative