Evenementen en Nieuwsbrieven

De Trekzakagenda

Je selecteerde:

Workshop Bretonse muziek door Gilbert Hoek van Dijke

Op zondag 9 oktober 13:00 – 16:30 uur in AMSTERDAM

Q-Factory

Atlantisplein 1

Postcode:  1093 NE  

Sneller en moeilijker is niet altijd mooier en beter, integendeel: sneller en moeilijker wordt vaak een grotere rommel. De mooiste stukjes zijn vaak niet zo ingewikkeld. Maar ze moeten wel tot leven gebracht worden, want muziek maken vergt meer dan alleen de juiste noten in de juiste volgorde spelen. Hoe maak je muziek levend? In deze workshop voor trekharmonica C/F gaan we hiermee aan de slag. Gilbert Hoek van Dijke gaf jarenlang les bij de THA en is nu terug van weggeweest. We werken aan de hand van een Bretonse dansmelodie (een Andro) die niet al te moeilijk is. Meer info over deze workshop vind je op de website van THA.

Entree: € 40,–

Voor de volledigheid van deze agenda zijn wij vooral van JOU afhankelijk. Wij houden ons dus aanbevolen voor alle berichten over trekharmonika-evenementen, of evenementen, waarin de trekharmonika nadrukkelijk aanwezig is (en dat is nogal gauw het geval als de trekharmonika ergens aanwezig is...).

Wel verzoeken wij je dringend om van onderstaande link ‘evenement aanmelden’ gebruik te maken. Je kunt dan een formulier invullen en versturen, zodat wij zonder extra werk - dus veel sneller – je evenement kunnen plaatsen.

MELD HIER EEN EVENEMENT AAN

Als Harmonicahoek aanvaarden we als vanouds geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van de evenementen die hier staan vermeld. Dat geldt nu in het bijzonder gezien de coronaperikelen. Dat evenementen hier niet afgemeld staan, wil nog niet zeggen dat ze ook echt plaats gaan vinden.
Als je dat zeker wil weten, check dan even de contacten die bij de evenementen staan vermeld.

 

Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Service       > Agenda Hulp nodig als beginner?
Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.

Google Analytics Alternative