Evenementen en Nieuwsbrieven

De Trekzakagenda

Je selecteerde:

Workshop Ierse Slow sessie

Op zaterdag 24 december 10:30 - 16:30 uur in UTRECHT

Parnassos

Kruisstraat 201

Postcode:  3581 GR  

Op het weekend ‘Ierse traditionele muziek’ is dit jaar het onderdeel ‘Slow Sessie’ geïntroduceerd. Het bleek op veel interesse te kunnen rekenen.
In navolging van die cursus hebben we nu een speciale dag ‘Slow Sessie’ georganiseerd.
We gaan Ierse tunes spelen maar dan op een lager tempo. Daardoor zullen er meer mensen de mogelijkheid krijgen om eens een dag fijn Ierse tunes te kunnen spelen zonder het gevoel te hebben dat ze het niet bij kunnen houden.
De workshop is geschikt voor alle instrumenten die gebruikelijk zijn binnen Ierse muziek, zoals: fluit, viool, uilleann pipes, banjo, trekzak, accordeon, harp, concertina, tin whistle, gitaar, bouzouki en bodhran.

Kosten: € 25,–

Voor de volledigheid van deze agenda zijn wij vooral van JOU afhankelijk. Wij houden ons dus aanbevolen voor alle berichten over trekharmonika-evenementen, of evenementen, waarin de trekharmonika nadrukkelijk aanwezig is (en dat is nogal gauw het geval als de trekharmonika ergens aanwezig is...).

Wel verzoeken wij je dringend om van onderstaande link ‘evenement aanmelden’ gebruik te maken. Je kunt dan een formulier invullen en versturen, zodat wij zonder extra werk - dus veel sneller – je evenement kunnen plaatsen.

MELD HIER EEN EVENEMENT AAN

Hoewel we het als een erezaak beschouwen de waarheid zo getrouw mogelijk te volgen, kunnen we als Harmonicahoek toch geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van de evenementen die hier staan vermeld. Soms gaan evenementen bijvoorbeeld achteraf toch niet door, maar zijn wij daarvan niet op de hooget. Als je dat zeker wil weten, check dan even de contacten die bij de evenementen staan vermeld.

 


Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Service       > Agenda Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Groepsfoto Equinoccifest 2023 in Cambrils - Catalonië