Evenementen en Nieuwsbrieven

De Trekzakagenda

Je selecteerde:

Trekharmonica weekend workshop Greet Wuyts

Op vrijdag 31 maart – zondag 2 april in BERG EN DAL

www.deholdeurn.com

Oude Kleefsebaan 132

Postcode:  6571 BK  

Weekend workshop ‘Voilà le Printemps!’
Met een zwierige wals, een intieme mazurka, een gewone schottish en een snelle polka begroeten we de nieuwe lente! We werken aan de speeltechniek, de accenten, het tempo, het zacht en luid spelen.
We bedenken variaties in de akkoorden en de begeleiding van de melodieën. En wie weet placeren we een danske op onze muziek.

Entree: € 225,–

Inlichtingen: Hilbert Post
Tel: 06-33892492

Voor de volledigheid van deze agenda zijn wij vooral van JOU afhankelijk. Wij houden ons dus aanbevolen voor alle berichten over trekharmonika-evenementen, of evenementen, waarin de trekharmonika nadrukkelijk aanwezig is (en dat is nogal gauw het geval als de trekharmonika ergens aanwezig is...).

Wel verzoeken wij je dringend om van onderstaande link ‘evenement aanmelden’ gebruik te maken. Je kunt dan een formulier invullen en versturen, zodat wij zonder extra werk - dus veel sneller – je evenement kunnen plaatsen.

MELD HIER EEN EVENEMENT AAN

Als Harmonicahoek aanvaarden we als vanouds geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van de evenementen die hier staan vermeld. Dat geldt nu in het bijzonder gezien de coronaperikelen. Dat evenementen hier niet afgemeld staan, wil nog niet zeggen dat ze ook echt plaats gaan vinden.
Als je dat zeker wil weten, check dan even de contacten die bij de evenementen staan vermeld.

 

Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Service       > Agenda Hulp nodig als beginner?
Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.

Google Analytics Alternative
 Bij de Russische ambassade