Evenementen en Nieuwsbrieven

De Trekzakagenda

Je selecteerde:

An Irish Night met Dave Munnelly en Shane McGowan

Georganiseerd door Stichting Folk Groningen ism Grand Cafe In t Holt 1654

Op vrijdag 17 januari 20:30 uur in ZUIDHORN

Grand Café In t Holt 1654

Hoofdstraat 2

Postcode:  9801 BW  

Na een verblijf van ruim tien jaar in Nederland keert trekharmonica-speler Dave Munnelly volgende maand definitief terug naar zijn thuisland Ierland. Vóór zijn vertrek doet hij nog een Rondje Nederland en daarbij doet hij – gelukkig – ook Zuidhorn aan. Reden genoeg om op vrijdag 17 januari nog één keer met zijn allen in een informele setting te komen genieten van zijn unieke en swingende trekharmonica-muziek.
Dave komt uit het wilde westen van Ierland, een streek van ruige kusten, eenzaam veenland en van de regen glimmende bergen. Een streek ook waar de Ierse muziek, de Gaelic taal en cultuur nog springlevend zijn. Dave is meer dan thuis in die cultuur en dat hoor je terug in zijn muziek; snelle traditionele dansmuziek zoals reels en jigs worden afgewisseld met eigen composities, langzame laments en airs.
Gitarist Shane McGowan zorgt voor een smaakvolle en passende begeleiding. Hun sound en humoristische presentatie roepen meteen de sfeer van een Ierse pub op en de ambiance van In t Holt past daar perfect bij…. Alleen de geur van het turfvuur moet je er zelf bij bedenken…

De toegang is gratis.

Voor de volledigheid van deze agenda zijn wij vooral van JOU afhankelijk. Wij houden ons dus aanbevolen voor alle berichten over trekharmonika-evenementen, of evenementen, waarin de trekharmonika nadrukkelijk aanwezig is (en dat is nogal gauw het geval als de trekharmonika ergens aanwezig is...).

Wel verzoeken wij je dringend om van onderstaande link ‘evenement aanmelden’ gebruik te maken. Je kunt dan een formulier invullen en versturen, zodat wij zonder extra werk - dus veel sneller – je evenement kunnen plaatsen.

MELD HIER EEN EVENEMENT AAN

 


De agenda van Zweverink Muziek

Dinie Zweverink van Zweverink Muziek heeft een eigen agenda met met name harmonicadagen. Hier een overzicht.

> Meer
Steun De Harmonicahoek Terug   > Home     > Service       > Agenda
Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:
Toon Sileon Muziek.
Recent ingeruilde occasions.

Kijk op onze site www.sileon.nl voor meer info. Kijk op onze site www.sileon.nl voor meer info.

Alles voor de harmonica


Google Analytics Alternative