Evenementen en Nieuwsbrieven

De Trekzakagenda

Je selecteerde:

Harmonicadag Markvelde gaat niet door vanwege covid-19

Op zondag 19 juli 11:00 uur in MARKVELDE

’t Lammershoes

Oude Deldensestraat 1a

Postcode:  7478 PL  

’t GEET NET organiseert voor de 12de keer een harmonicadag in ’t Lammershoes. in de grote zaal zijn de podiumoptredens. In de tent buiten voor de vrije spelers spelers gratis entree
Muzikale groet ’t GEET NET
Inlichtingen Gerard Bomers

Entree: € 4,– Inclusief kopje koffie

Inlichtingen: Gerard Bomers
Tel: 0545-293024

Voor de volledigheid van deze agenda zijn wij vooral van JOU afhankelijk. Wij houden ons dus aanbevolen voor alle berichten over trekharmonika-evenementen, of evenementen, waarin de trekharmonika nadrukkelijk aanwezig is (en dat is nogal gauw het geval als de trekharmonika ergens aanwezig is...).

Wel verzoeken wij je dringend om van onderstaande link ‘evenement aanmelden’ gebruik te maken. Je kunt dan een formulier invullen en versturen, zodat wij zonder extra werk - dus veel sneller – je evenement kunnen plaatsen.

MELD HIER EEN EVENEMENT AAN

Als Harmonicahoek aanvaarden we als vanouds geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van de evenementen die hieronder staan vermeld. Dat geldt nu in het bijzonder gezien de coronaperikelen. Dat evenementen – nog geplaatst in het pré-coronistisch tijdperk – hier niet afgemeld staan, wil nog niet zeggen dat ze ook echt plaats gaan vinden. Als je dat zeker wil weten, check dan even de contacten die bij de evenementen staan vermeld.

 

Steun De Harmonicahoek Terug   > Home     > Service       > Agenda
Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:
> De Accordeonspecialist.

Google Analytics Alternative