Evenementen en Nieuwsbrieven

De Trekzakagenda

Je selecteerde:

Trekharmonicadag

Op zaterdag 16 maart 11:00 - 16:00 uur in ALDEBOARN

Café ‘de Post’

Doelhof 3

Postcode:  8495 KD  

  • Inloop vanaf 10.30 uur.
  • In de middag is er een lunch die inbegrepen is in de prijs.

Op een dag als deze komen zo'n 20 à 25 spelers bij elkaar om lekker samen te spelen en te zingen met z’n allen. Voor de lunch is meestal samen spelen en na de lunch samen zingen (dat wil zeggen een deel zingt en een deel speelt).
Gerard Gerritsen geeft een workshop samenspel. Nadat je je hebt opgegeven stuurt hij je bladmuziek toe zodat je je kunt voorbereiden. Invulling ochtend -en middagprogramma worden hierop afgestemd.

Kosten: € 30,– inclusief lunch, koffie en thee. Het geld kun je overboeken naar NL34 ASNB 0708 8676 26 ten name van: G. Gerritsen Zwanenburg o.v.v. Aldeboarn.

Voor de volledigheid van deze agenda zijn wij vooral van JOU afhankelijk. Wij houden ons dus aanbevolen voor alle berichten over trekharmonika-evenementen, of evenementen, waarin de trekharmonika nadrukkelijk aanwezig is (en dat is nogal gauw het geval als de trekharmonika ergens aanwezig is...).

Wel verzoeken wij je dringend om van onderstaande link ‘evenement aanmelden’ gebruik te maken. Je kunt dan een formulier invullen en versturen, zodat wij zonder extra werk - dus veel sneller – je evenement kunnen plaatsen.

MELD HIER EEN EVENEMENT AAN

 


De agenda van Zweverink Muziek

Dinie Zweverink van Zweverink Muziek heeft een eigen agenda met met name harmonicadagen. Hier een overzicht.

> Meer
Steun De Harmonicahoek Terug   > Home     > Service       > Agenda
Actuele mededelingen van een
onzer sponsors op Facebook: Toon Sileon.

Alles voor de harmonica


Google Analytics Alternative