Evenementen en Nieuwsbrieven

De Trekzakagenda

Je selecteerde:

Workshop ‘Mondharmonica voor iedereen door Viola Barends

Op zondag 26 augustus 09:30 uur in VELDHOVEN

Museum ’t Oude Slot

Hemelrijken 6

Postcode:  5502 HMVELDHOVEN  

Aan deze workshop kan iedereen meedoen, aanmelden vooraf is vereist.
Altijd al mondharmonica willen spelen? Binnen 5 minuten speel je je eerste liedje op dit leuke instrumentje! Het leuke is ook dat je het altijd en overal mee kunt nemen. We maken samen al musicerend een verkenningstocht door de verschillende muziekstijlen die je op de mondharmonica kunt spelen, van klassiek tot folk, en van blues tot pop. Wat zijn hierbij de overeenkomsten in het bespelen van de mondharmonica en wat zijn de verschillen? Wat is bending? Welke verschillende mondharmonica’s zijn er en hoe worden ze bespeeld? (Er zijn enkele bas- en akkoordinstrumenten beschikbaar voor wie dit eens wil proberen, wel graag bij aanmelding doorgeven). Voor wie al eerder aan de workshop deelnam is er nu weer nieuw repertoire. Na de introductie wordt ook aandacht besteed aan oefeningen voor een betere ademtechniek. Voor je het weet heb je een nieuwe hobby te pakken!

Entree: € 28,50

Inlichtingen: Lia

Voor de volledigheid van deze agenda zijn wij vooral van JOU afhankelijk. Wij houden ons dus aanbevolen voor alle berichten over trekharmonika-evenementen, of evenementen, waarin de trekharmonika nadrukkelijk aanwezig is (en dat is nogal gauw het geval als de trekharmonika ergens aanwezig is...).

Wel verzoeken wij je dringend om van onderstaande link ‘evenement aanmelden’ gebruik te maken. Je kunt dan een formulier invullen en versturen, zodat wij zonder extra werk - dus veel sneller – je evenement kunnen plaatsen.

MELD HIER EEN EVENEMENT AAN

 


De agenda van Zweverink Muziek

Dinie Zweverink van Zweverink Muziek heeft een eigen agenda met met name harmonicadagen. Hier een overzicht.

> Meer
Steun De Harmonicahoek Terug   > Home     > Service       > Agenda
Actuele mededelingen van een
onzer sponsors op Facebook: De Accordeonspecialist.

Alles voor de harmonica


Google Analytics Alternative