Evenementen en Nieuwsbrieven

De Trekzakagenda

Je selecteerde:

Trekharmonicaworkshop Remco Sietsema

Op zaterdag 7 december – zaterdag 25 april 11:00 - 14:00 uur in ALDEBOARN

De Fermanje (kerk)

Andringastrjitte 7

Postcode:  8495 JZ  

Tijdens deze verdieping in de trekharmonica houd je je bezig met ritmiek en lyriek, leer je verschillende bas- en melodievariaties kennen en train je het spelen in een groep.
Met nieuwe liedjes en energieke en beeldende lesmethode behandelt Remco deze elementen en meer. Technische elementen worden gecombineerd met muzikaliteit en vooral ook spelplezier.
Na workshopserie heb je nieuw repertoire en verfijnde technieken die Je altijd kunt toepassen op jouw eigen repertoire.
(Enige) spelervaring is vereist

  • 7 dec '19
  • 4 jan '20
  • 1 feb '20
  • 29 feb '20
  • 28 mrt '20
  • evt extra: 25 apr '20

Op zaterdag 25 april (15.00 uur) kun je als workshopdeelnemer gratis naar het concert van Remco Sietsema (trekharmonica) en Janos Koolen (gitaar en mandoline).
Ook als de evt. extra workshopdag niet doorgaat vindt het concert doorgang .
Vroegboekkorting: € 165,00 (incl. btw) p.p. voor vijf workshopdagen als je je voor zondag 10 november inschrijft. Daarna zijn de kosten € 175,00.
Inschrijven kan uiterlijk t/m zondag 1 december door te mailen naar mail@remcosietsema.nl. Vergeet hierbij niet je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer door te geven. Na de inschrijving ontvang je een factuur en wat extra info. De inschrijving is definitief na betaling. Hiervan ontvang je een bevestiging.

Voor de volledigheid van deze agenda zijn wij vooral van JOU afhankelijk. Wij houden ons dus aanbevolen voor alle berichten over trekharmonika-evenementen, of evenementen, waarin de trekharmonika nadrukkelijk aanwezig is (en dat is nogal gauw het geval als de trekharmonika ergens aanwezig is...).

Wel verzoeken wij je dringend om van onderstaande link ‘evenement aanmelden’ gebruik te maken. Je kunt dan een formulier invullen en versturen, zodat wij zonder extra werk - dus veel sneller – je evenement kunnen plaatsen.

MELD HIER EEN EVENEMENT AAN

 


De agenda van Zweverink Muziek

Dinie Zweverink van Zweverink Muziek heeft een eigen agenda met met name harmonicadagen. Hier een overzicht.

> Meer
Steun De Harmonicahoek Terug   > Home     > Service       > Agenda
Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:
De Accordeonspecialist.

Alles voor de harmonica


Google Analytics Alternative