Harmonicahoek Nieuwsbrief

16 mei 2009

Ook online: klik hier

Wil je permanent op de hoogte blijven van het laatste diatonische nieuws, de agenda, of de tweedehandsmarkt? Neem een abonnement op een RSS-feed!


Trek er es Uut Tropisch?

Weerbeeld Trek er es Uut

Nou, misschien is het op Hemelvaartsdag wel lekker warm, maar ook niet té. Lees het weerbericht. Wij zullen het weerplaatje dagelijks verversen!


The Tunes zonder stroom

The Tunes

Neerlandse beroemdste jongerenformatie met trekharmonica ‘The Tunes’ zijn bestolen van hun hele electronische hebben en houen. We hebben ze uiteraard geprobeerd te bereiken. Helaas tevergeefs. Want zonder hun reactie durfden wij niet tot actie over te gaan: een oproep plaatsen in de reclameblokken van de NOS en de ARD tijdens het Eurovisie Songfestival!
Overigens: hoe ingeblikt, geplastificeerd, gepimpt en gedigitaliseerd dit evenement ook is, toch is de trekharmonica daar niet echt een vreemde eend in de bijt. Nee, absoluut niet!


Wie is wie in de diatonie?

Wij realiseren ons, dat beginners zich mogelijk laten afschrikken als ze De Harmonicahoek voor het eerst bezoeken. Er komen zoveel namen voorbij van balgcoryfeeën, die we eigenlijk al bekend veronderstellen, dat een nieuwe bezoeker denkt, dat hij ‘er nog niet bij hoort’. Reden voor ons om een rubriek te beginnen onder de titel ‘Wie is wie?’.
In de betreffende rubriek is nu nog wat kaal, maar daar hopen we spoedig verandering in te brengen.
Mensen, die denken voor deze rubriek in aanmerking te komen, kunnen ons mailen met een korte diatonische levensbeschrijving, waarin je alles kwijt kunt wat je wilt. Tevens graag een recente foto bijvoegen.
Wij plaatsen vooralsnog alleen mensen, die (on-)regelmatig op de site worden vermeld. Wil je checken of je al ‘eens bent genoemd?’. Tik dan je naam in in de zoekfunctie van onze site. Bij (meermalige) positieve respons waarderen we een reactie van je ten zeerste!


Wij doen ons uiterste best om je per nieuwsbrief op een bescheiden en ingetogen, edoch onderhoudende wijze te informeren over onze website. Mocht je echter toch tot ons grote verdriet geen mail meer op prijs stellen, dan kun je dit laten weten door dit via een reply aan ons te melden.