Wouter Kuyper

Wouter Kuyper is bekend van het componeren en spelen van bal-folk muziek.Dit genre dansmuziek trekt veel jongeren naar de dansvloer.

Tweede druk Bal Folk Deunenboek

De Harmonicahoek

maandag 31 januari 2011
De eerste druk was binnen een jaar uitverkocht, en sindsdien heb ik vele malen gehoord dat er nog meer mensen zijn die het boek graag zouden kopen. Welnu, het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar ... hij is weer verkrijgbaar.

> Meer

Deunenboek II

De Harmonicahoek

dinsdag 3 december 2019
Na het succes van het eerste deunenboek heeft de Nieuwegeiner muzikant en docent Wouter Kuyper een tweede deel uitgebracht. Het staat vol met composities van zijn hand. Muziek die gebruikt kan worden als basis voor de gekende balfolk-dansen, zoals scottishen, mazurka's, (onregelmatige) walsen, bourrées en nog veel meer.

> Meer

Deunenboek III

De Harmonicahoek

dinsdag 3 december 2019
De eerste twee deunenboeken maakte ik samen met mijn goede vriend Auke Eringa, maar na zijn overlijden heb ik iemand anders moeten zoeken. Mensen die mij een beetje volgen zullen waarschijnlijk de stijl van Tineke Lemmens in dit derde deunenboek onmiddellijk herkennen, omdat zij ook de hoesjes van de CD's van Wouter en de Draak en BmB heeft ontworpen. En ook hier heeft zij het weer fantastisch mooi geïllustreerd! Veel van de tekeningen zijn gemaakt tijdens de online shows, en je kunt dus ook bijvoorbeeld veel mensen zien die dansen in hun huiskamer.

> Meer

Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:     
> De Accordeonspecialist.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Muziek       > Bladmuziek         > Wouter Kuyper Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Groepsfoto Equinoccifest 2023 in Cambrils - Catalonië