Meer eigen werk van Mark Söhngen

Mark’s Mooiste Deel III

Na Mark’s Mooiste deel I en II begon de verzameling eigen werk langzaam weer te groeien, tot het uiteindelijk tijd werd voor een deel III. En dan moet er gekozen en weggegooid worden en geschaafd aan wat er niet door de mand viel.

augustusus 21
door Mark Söhngen

Ik heb vaak muziek in mijn hoofd, als ik ’s morgens wakker word, als ik mijn hond Flits uitlaat in het bosje hier om de hoek, als ik in de auto zit op weg naar mijn moeder.
De opname-app. op mijn telefoon staat er dan ook vol mee. Melodietjes voor de trekharmonikales, voor workshops, voor de schoolconcerten van Kruis & Mol, voor Taaftere, Captain Gumbo en alle andere bandjes waar ik ooit in heb gezeten, voor theatervoorstellingen, onderwijsprojecten, gedichten, kleuterklassen en bovendien en vooral allemaal voor de lol!

Ik hou van veel soorten muziek. Er staan dan ook veel verschillende muziekjes in dit boek, van erg makkelijk tot behoorlijk moeilijk. En als je naast een mooie mineurwals ook eens je tanden wil zetten in een simpele schots, een vlotte polka, een stukje cajun, een tango, een bluesje of een musette, dan kun je hier wel even mee vooruit!

Op de laatste bladzijde vind je nog spelaanwijzingen en uitleg van gebruikte muziektekens.

Ik wil Hilbert Post en Ad Kwakernaat hartelijk bedanken voor het doorspelen en corrigeren van alle stukken en Ad bovendien weer voor zijn voortreffelijke drukwerk.

Dit boek is voor al mijn leerlingen, als dank voor hun vertrouwen.

Vragen? Bel 06-25017611 of

Ik wens iedereen veel succes en vooral ook veel plezier.
 


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> De Accordeonspecialist
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Muziek       > Bladmuziek         > Mark Söhngen           > Mark’s Mooiste Deel III Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)