Kinderliedjes

De trekharmonica leent zich bij uitstek goed voor kinderliedjes. Inmiddels zijn er dan ook enkele bundels verschenen, die hier ruimschoots in voorzien.

Bent u ouder of onderwijzer en speelt u harmonica? Dan zijn deze bundels van harte aan te bevelen. Wie weet zult u op uw oude dag nog kunnen zeggen: Ja, die beroemde muzikant heb ik in groep 3 nog enthousiast gemaakt voor de trekharmonica!


Peuter- en Kleuterdeunen

De Harmonicahoek

De trekharmonica is een instrument dat zich uitstekend leent voor het spelen van kinderliedjes. De nieuwe samengestelde bundel Peuter- en Kleuter-deunen van Paul van Muijen is dan ook een mooie aanvulling op de eerder uitgekomen muziekbundels.

> Meer

154 kleuterliedjes

De Harmonicahoek

Twee boeken en en twee cd’s. Een hele suite, dus. Speciaal voor mensen, die op speelse wijze hele jonge kinderen met muziek kennis willen laten maken. Zeker niet alleen voor harmonicaspelers, maar de muziek heeft wel tevens cijfertjesnotatie voor de tweerijer.

> Meer

De Nijmeegse Tweerijer – Kinderliedjes

De Harmonicahoek

De meeste levende volksmuziek van Nederland: de kinderliedjes. Nu gebundeld voor de trekharmonika met een filosofische inleiding.

> Meer
Steun De Harmonicahoek Terug   > Home     > Muziek       > Bladmuziek         > Kinderliedjes Hulp nodig als beginner?
Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:
> Zweverink Muziek.

Google Analytics Alternative