‘Dungha’ - danscomposities die blijven hangen

‘Dungha’ - Een boek met 44 composities van René Krol. (een trekzakspeler uit Arendonk, België). René trad als muzikant op in diverse groepen met veel muziek uit de Ierse traditie, maar is de laatste jaren meer bezig met het Kempisch erfgoed en ging ook eigen melodieën maken. De deunen uit het boek zijn kort en eenvoudig van karakter en zijn goed dansbaar.

Echter, de dans is toch ondergeschikt gemaakt aan de melodie door Keltische ritmes en versieringen toe te voegen. De melodieën zijn opgenomen in hun oorspronkelijke toonaard; het muziekboek is bedoeld voor alle melodie-instrumenten. Er is een harmonicawerkboek gemaakt voor harmonica’s in C/F en een voor harmonica’s in G/C met de cijfernotatie en aanwijzingen voor de begeleiding.

 

 • De verkoopprijs van het muziekboek bedraagt € 18,–.
  De verzendkosten bedragen € 2,76.
 • De verkoopprijs van elk werkboek bedraagt € 15,–.
  De verzendkosten bedragen € 2,76.
 • De bundel is nu voorzien van een cd met alle nummers. Mensen, die de bundel nog zonder cd hebben ontvangen, kunnen de cd los bijbestellen.
 • Je kunt ook de bundel compleet met werkboek en de cd ‘Winter Wint’ bestellen voor € 25,– en € 2,76 verzendkosten.

 

‘Europees Volk’

‘Europees Volk’ - Marianne Krol heeft een selectie van haar viool- en nyckelharparepertoire in dit boek gezet, hetgeen resulteerde in 40 Europese melodieën, die niet tot het standaard sessiemateriaal behoren. Het zijn traditionele melodieën, die je tot in je ziel raken. Een must voor elke volksmuzikant. Het boek is bedoeld voor vioolspelers; harmonicaspelers hebben er iets aan als ze het notenschrift goed beheersen.

 • De verkoopprijs bedraagt € 18,=.
  De verzendkosten bedragen € 2,76.

 

 • Geïnteresseerden kunnen een bestelling per telefoon
  (0031 6 29 01 6910 of 0032 475 21 39 44) of
  e-mail aan hen doorgeven!
 • De boeken kunnen ook worden besteld bij de bekende harmonica- en muziekhandel.

Bericht van een van onze sponsors op Facebook:     
> De Accordeonspecialist.

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)