Blijk van waardering een grote stimulans

Donaties aan De Harmonicahoek welkom

Ook ‘offline’ promoot ik de trekharmonica, zoals op de ramen van mijn werkplek in de Haagse Bomenbuurt (foto uit 2008).
  • Ook ‘offline’ promoot ik de trekharmonica, zoals op de ramen van mijn werkplek in de Haagse Bomenbuurt (foto uit 2008).


Het onderhouden van deze site is vruchtbaar werk. Ik krijg namelijk heel veel positieve respons. Het kost echter ook heel veel tijd. Donaties zijn dan ook altijd welkom.

door Eduard Bekker

Een paar jaar geleden was ik met de trein op weg naar een meerdaags harmonica-evenement. Al in de trein werd ik gebeld door een harmonicaspeler die ik tot dusver alleen maar vaag van naam kende. Hij bood mij aan om me van het station op te halen.

Aangekomen op het logeeradres kreeg ik de daarop volgende dagen uitgebreid te eten. UIteraard vroeg ik wat ik ze verschuldigd was voor de maaltijden. Nee, we hoeven echt niets. Jij hebt met je site al zoveel voor ons gedaan dat we juist blij zijn dat we nu wat terug kunnen doen, was de reactie.

Veel ondersteuning voor harmonicaspelers

Vaak ben ik me niet bewust van wat mijn inspanning voor het up-to-date houden voor anderen betekent. Hoe druk er op de site wordt gezocht naar bladmuziek, naar een tweedehands harmonica, of naar een evenement waar je in levende lijve een wisseltoninge balgbespeler kunt bewonderen.
Of als je zoekt naar een docent of iemand om te stemmen. Of als je een wat langere impressie of documentaire wilt zien.
En ja zelfs een gestolen trekzak kwam via De Harmonicahoek weer terug bij de rechtmatige eigenaar.

Kortom: de inmiddels opgerichte-Facebookgroepen met betrekking tot de trekharmonica hebben De Harmonicahoek niet overbodig gemaakt, maar zijn eerder een welkome aanvulling.
En jouw donatie is een extra stimulans om dagelijks met zorg en toewijding verder aan deze website te werken.
 

Dit het gaat het snelst:
 

=> Doneer direct via betaalverzoek

Systeem van de ING. Kun je ook gebruiken als je een rekening hebt bij een andere bank.

Het bedrag kun je aanpassen.

Zit je achter een pc? Dan kun je ook betalen door de QR-code te scannen met je smartphone.

 

Betaal met iDeal via SumUp

 

<< Klik op deze knop om te doneren via PayPal of met je creditcard.

 

Gewoon via ‘handmatig’ internetbankieren

Je kunt ook je donatie vanuit je bankrekening op de gebruikelijke manier betalen. Dan kun je ook een omschrijving toevoegen.
Kopier onderstaand rekeningnummer en plak het weer in het invulveld voor het rekeningnummer van de digitale overschrijving en vul bij het invulveld van de ontvanger ‘De Harmonicahoek’ in en vul bij de omschrijving in ‘Donatie’ + je email-adres en of je vermeld wilt worden bij de donoren.
 

 
Kan ik hier nog iets extra’s tegenover stellen? Ik zou bijvoorbeeld kunnen opperen dat je één gratis pagina krijgt als tegenprestatie, zoals bij Het Genegenheidsduo (genegenheidsduo.harmonicahoek.nl), of bij De Dansende Balg (de-dansende-balg.harmonicahoek.nl).
Maar om eerlijk te zijn: dat doe ik zelfs zonder donatie, omdat elke pagina uiteindelijk gratis reclame is voor ons geliefde instrument.

Ik sta echter open voor suggesties.

Met wisseltoninge groet,
Eduard Bekker

De Dansende Balg was een van de eerste donateurs met een ruime gift, waarvoor dank:

Het is je van harte gegund. Ik hoop je een positief zetje in de rug gegeven te hebben en hopelijk volgen er komende tijd meer donateurs die al het werk ook financieel weten te waarderen.

Groeten van Dick Steenbergen.

Woon je in Tiel of omgeving? Dan bof je!
 

Meer reacties van donateurs:

Ik vind het geweldig wat je doet

Ik zie jou als de chroniceur van de trekharmonika in Nederland en dat zeg ik altijd tegen iedereen die het maar wil horen.


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek
Meld je aan voor de nieuwsbrief Naar boven Terug   > Home     > Doneren Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)