Flonkerende edelstenen workshop voor CF

Foto: Elaine Hovenier

Soms kom je kleine melodietjes tegen die blijven rondzingen in je hoofd. Ze zijn als edelstenen, kostbaar en stralend. Ik heb er een hele schat van. Ik kan ze altijd tevoorschijn halen. Omdat ik vrolijk ben of omdat ik getroost wil worden of zomaar… Soms ook, omdat ik aan iemand denk.

door Mieke Smits – niveau: begonners

Ik ga mijn schatkist meenemen.
Graag wil ik enkele van die edelstenen aan jou doorgeven. We gaan ze samen spelen en ervan genieten. Ze komen overal vandaan en hebben hun eigen geschiedenis.

Je krijgt van tevoren de bladmuziek toegemaild. Dan kun je je al een beetje voorbereiden. Het wordt een ontspannen workshop. We gaan wel de eerste stappen zetten naar meerstemmig spelen met de rechterhand.

Deze workshop is voor begonners en ieder ander die weg wil dromen bij mooie klanken. Voor meer gevorderde spelers zal ik zorgen voor wat meer uitdaging.

Mieke Smits is al vele jaren actief in de harmonicawereld. Ze verzorgt de bladmuziek voor het Diatonisch Nieuwsblad en zit in de organisatie van Doorslaande Tongen. Ze is altijd op zoek naar melodieën die mooi klinken op de trekharmonica. Muziek is voor haar een soort taal, waarin eeuwenoude geschiedenis verborgen ligt.


Bericht van een van onze sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2024         > Trekzakfestival Veldhoven           > Workshop Mieke Smits Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Het Open Podium van Trekharmonicafestival Veldhoven trekt altijd veel publiek.