Met Mark (muziek) en Hilbert (koken)

Er komen weer wandelweekenden!

We gaan in 2022 weer twee mooie TrekzakWandel-Weekenden doen. De inschrijving is open, hoort-zegt-het-voortl

Februari en Juli 2020
door Mark Söhngen en Hilbert Post

Wij (Mark Söhngen en Hilbert Post) organiseren tweemaal per jaar een TrekharmonicaWandelWeekend (TWW).
We gaan, zoals de naam al zegt, een weekendje trekharmonica spelen en wandelen.

Dit keer in februari en juli:
 

18-20 februari 2022:
dan zitten we voor het eerst in Orvelte in Drente. Orvelte is een prachtig monumentendorp, met veel historische bezienswaardigheden in en rond het dorp. Naast de normale dagelijkse bedrijvigheid en woonfu nctie van het dorp is een groot aantal boerderijen en andere gebouwen ingericht voor het publiek.
 

15-17 juli 2022:
In Eernewoude in Friesland zitten we weer in ons vertrouwde eenvoudige maar schitterend gelegen groepsaccommodatie De Kern, middenin het mooie natuurgebied de Alde Feanen.
 

Er zijn in beide accommodaties 8 kamers beschikbaar voor elk 2 personen. Je deelt dus een kamer, eenpersoonskamers zijn niet mogelijk. Douche en toilet zijn op de gang. Aankomst: vrijdag vanaf 17.00 uur (diner), einde zondag 16.00 uur. Maximum aantal deelnemers is 15.
 

Meer informatie: over de workshop bij

Voor alle overige vragen en aanmelding:

Eernewoude even wisseltonig walhalla

De Harmonicahoek

Van 27 - 29 september 2021
Volgend op een succesvolle editie in 2020 was het laatste weekend van augustus het mooie Earnewoude naast de vele watersporters dit weekend het walhalla van de trekharmonicaspelers. In groepsaccomodatie De Kern verzamelden vijftien trekzakspelers zich eind van de vrijdagmiddag om na een fijne maaltijd die samengesteld was door Hilbert Post te starten met de trekzakworkshop van Mark Söhngen.

> Meer
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2021         > Wandelweekenden Hulp nodig als beginner?
Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:     
> De Accordeonspecialist.

Google Analytics Alternative
Groepsaccommodatie De Borckerhof in Drenthe