Een initiatief van Mark Söhngen (docent) en
Hilbert Post (maaltijdbereiding en wandelbegeleiding)

Trekharmonika Wandel Weekend

Workshoppen en wandelen: een ideale combinatie
  • Workshoppen en wandelen: een ideale combinatie


Mark Söhngen en Hilbert Post organiseren dit jaar tweemaal een Trekharmonika-WandelWeekend (TWW). We gaan, zoals de naam al zegt, een weekendje trekharmonika spelen en wandelen. In augustus op onze vertrouwde plek in Earnewoude en in november opnieuw in de prachtige boerderij van de fam. Vos in Rekken.

27-29 augustus 2021 (Eernewoude) en 26-28 november 2021 (Rekken)
door Hilbert Post

Aankomst vrijdag vanaf 17.00 uur (diner), einde zondag 16.00 uur.

Er zijn in beide accommodaties 8 kamers beschikbaar voor elk 2 personen. Je deelt dus een kamer, eenpersoonskamers zijn niet mogelijk.Douche en toilet zijn op de gang.

Maximum aantal deelnemers is 15.

Het verblijf:

In Earnewoude in het eenvoudige maar schitterend gelegen groepsaccommodatie:

In Rekken:

Meer informatie:

Covid regeling: wanneer een weekeinde niet doorgaat vanwege Covid regelingen van rijk of gemeente, wordt de deelnameprijs volledig gerestitueerd. Annuleringsregeling bij annulering door de deelnemer wordt bij inschrijving verstuurd.

Zo waren eerdere workshops:

Wisseltonig Wandelen rond Rekken

De Harmonicahoek

13-15 maart 2020
Er was twijfel door de corona-crisis. Gaat het weekend wel door? Uiteindelijk is er toch voor gekozen om te gaan. Het is een geslaagd weekend geworden met mooie wandelingen en een stapel oefenstof, al dan niet gecomponeerd door de grote meester en organisator zelf: Mark Söhngen. Mogelijk was dit het laatste harmonica-evenement voor een lange periode.

> Meer

Nat, maar leerzaam en gezellig!

De Harmonicahoek

29 - 31 januari 2016
Dit was al weer de 3e editie van een weekend met trekzakmuziek, wandelen en heerlijk eten, georganiseerd door Mark Söhngen en Hilbert Post.

> Meer

Diatonisch door Berg en Dal

De Harmonicahoek

Van 20 - 22 februari 2015 en van 6 - 8 maart
Het was een prima combinatie: het initiatief van Hilbert Post en Mark Söhngen om een weekend wandelen en muziek maken te combineren. En daarbij werd de inwendige mens ook goed voorzien.

> Meer

Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> De Accordeonspecialist
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2021         > Wandelweekend Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)