Hilbert verzorgt de wandelingen met een doorwrochte route.
  • Hilbert verzorgt de wandelingen met een doorwrochte route.
Foto: Mark Söhngen

Met de immer enthousiaste Mark Söhngen en Hilbert Post

Trekharmonica Wandel Weekend Eernewoude

De workshop-ploeg van de Eernewoudse wandeling van 2018
  • De workshop-ploeg van de Eernewoudse wandeling van 2018
Foto: Mark Söhngen

Voor de 15e(!!!) keer dit Trekharmonica-WandelWeekend (TWW) van 23-25 oktober. We gaan, zoals de naam al zegt, een weekendje trekharmonica spelen én wandelen in de fraaie omgeving van Eernewoude. Vanaf het diner op vrijdag (aanvang 17.00 uur) tot het feestelijke einde op zondag 16.00 uur.

23 - 25 oktober 2020
door Hilbert Post & Mark Söhngen

Mark geeft de trekharmonicaworkshop. We kiezen een paar mooie, gevoelige, sensuele, vrolijke en swingende melodieën uit het rijke repertoire waar-uit we als trekharmonicaspeler kunnen kiezen. Van Middeleeuwen via blues en balfolk tot popmuziek aan toe. En dan gaan we eens goed bekijken hoe het stuk in elkaar zit: structuur, akkoordenschema, en hoe we dat het mooist kunnen spelen. Vingerzetting, balg-voering, dynamiek, hoe krijg je er de swing in of laat je het juist heel droevig klinken?

De wandelingen

Hilbert begeleidt twee wandelingen van zo’n twee uur door de schitterende natuur van Eernewoude en omgeving. Het wandeltempo wordt afgestemd op de groep.
Ben je geen wandelaar? Geen nood: er zijn meestal een of meer personen die ook niet wandelen. Dus extra tijd om alle nieuwe melodieën te oefenen!

Verblijf is in groepsaccommodatie De Kern.

Maximum 15 deelnemers voor de workshop. Evt. partners die niet muziek maken maar wel willen wandelen, fietsen, fotograferen, etc. zijn welkom.
Kosten € 210. Dit is inclusief alle maaltijden (vrijdagavond diner tot zondagmiddag lunch), begeleide wandelingen, workshop, koffie en thee.
Zelf meenemen: je trekharmonica, wandelschoenen, toiletartikelen, handdoek.

Meer informatie: Heb je nog vragen?

Overige vragen en aanmelden:

 


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2020         > Wandelweekend Eernewoude Hulp nodig als beginner?
Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)