Creavak 2020 nu in authentiek klooster bij Keulen

Workshop trekharmonica door Jacqueline Edeling

Jacqueline Edeling is een gedegen muzikant met conservatioriumopleiding en heeft zich bekwaamd op tal van balginstrumenten.
  • Jacqueline Edeling is een gedegen muzikant met conservatioriumopleiding en heeft zich bekwaamd op tal van balginstrumenten.


Tijdens Creavak, een creatieve vakantieweek van 11-18 juli 2020 wordt er weer een workshop trekharmonica gegeven onder leiding van Jacqueline Edeling.

11-18 juli 2020
door Monique Reitsema

Jacqueline wil de cursisten graag kennis laten maken met verschillende stijlen muziek die mogelijk zijn op de harmonica. Een mooie Argentijnse Tango, een Franse Wals een Tex Mex en een eigen compositie waarin samenspel belangrijk is.

Bonusmuziek

Natuurlijk neemt ze nog bonusmuziek mee, voor de vrije uurtjes…Van de cursisten wordt wel een niveau verwacht dat hoog genoeg is om in een paar dagen samen iets moois in te studeren. Je moet ritmes kunnen lezen, maar complexe ritmes worden uitgelegd uiteraard. De workshop wordt gegeven in de ochtenden; 6x workshop met als eindresultaat een optreden van de ingestudeerde stukken.

Je moet ritmes kunnen lezen, maar complexe ritmes worden uiteraard uitgelegd.

Eventueel worden er al wat stukken van tevoren opgestuurd zodat je je voor kunt bereiden.

Steun De Harmonicahoek Terug   > Home     > Nieuws       > Nieuws uit 2020         > Creavak 2020
Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:
Toon Sileon Muziek.


Google Analytics Alternative