Van de nood een deugd gemaakt

Mondkapjes met trekzakmotief
van eigen Westlandse bodem

Deborah heeft inmiddels de kolommen van Omroep West gehaald.
  • Deborah heeft inmiddels de kolommen van Omroep West gehaald.


Bekend is dat trekharmonicaspelers en -speelsters aparte, creatieve mensen zijn. Vaak niet alleen qua muziekinstrument buiten getreden paden denkend. Dat geldt ook voor Deborah van de Leijgraaf uit het Westland. Van beroep ontwerpster en illustratrice, die zich nu ook op de mondkapjes heeft geworpen.

zaterdag 9 mei 2020
door Eduard Bekker

Deborah is een gedegen trekharmonicaspeelster, waarmee we begin maart nog zijn wezen wandelen in de rustorieke Achterhoek. Een historische wandeling, want de laatste wisseltonige bijeenkomst voor heel lange tijd, naar valt te vrezen.
 

1,5 Meter gesprek

Zo is van de nood een deugd gemaakt. Wij als diatonici kunnen bij Deborah ook mondkapjes met harmonica-opdruk bestellen. Dat is handig in het ov, want het kan een leuke aanleiding voor een 1,5 meter gesprek zijn. Voor zover mogelijk, althans, want een gedegen mondkapje maakt een conversatie niet bepaald gemakkelijker. Misschien moeten we ons allemaal tot Irma Sluis richten voor een goede cursus gebarentaal, om dit euvel te kunnen tekkelen.

Trekharmonicamondmaskertje bestellen

Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2020         > Mondkapjes uit het Westland Hulp nodig als beginner?
Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)