Met worskhops en buitenlandse muzikanten

Trekzakvereniging West Friesland
pakt weer stevig uit

Trekzakvereniging West Friesland organiseert op vrijdagavond 28 februari organiseert de in muziekcafé Brakeboer weer een avond waarop het balginstrument centraal staat. Het is weer gelukt goede professionele spelers te ‘verleiden’ naar Medemblik te komen. Deze keer zijn het uit Engeland Tony Hall en Steve Shipley en uit Italië Filippo Gambetta. De volgende dag geven Steve en Filippo ook een workshop, samen met Mark Söhngen.

vrijdag 28 en zaterdag 29 februari
door Cees Jansen en Remco Joosten

De avond begint om 20.00 uur en de entree is zoals gebruikelijk vrij. In de pauze zal ook deze keer met de ‘pet’ worden rondgegaan.
 

Trekzakavond Medemblik: de muzikanten

De Harmonicahoek

vrijdagavond 28 februari
De Trekzakvereniging West-Friesland organiseert weer een avond waarbij de trekharmonica centraal staat. Ook deze keer een prachtige mix aan spelers.

> Meer

Workshops Filippo Gambetta, Steve Shipley en Mark Söhngen

De Harmonicahoek

vrijdag 28 februari 2020
Zaterdag 29 februari zullen Steve Shipley en Filippo Gambett en Mark Söhngen workshops geven. Ook niet-leden van de vereniging kunnen zich aanmelden indien er nog plaatsen over zijn.

> Meer

Het diner

Op de vrijdagmiddag en -avond organiseren wij weer een diner met het overheerlijke ‘pubfood’ van Jack. Leden en docenten, en een beperkt (!!!) aantal belangstellenden van buiten de vereniging, kunnen daaraan deelnemen. Tezamen met de spelers zullen we de maaltijd gebruiken in het café.
Vanaf ca 17.00 - 17.30 uur ben je welkom voor een drankje; de gezamenlijke maaltijd start rond 18.00 – 18.30 uur. Drankjes en maaltijd zijn voor ieder zijn/haar eigen kosten, zelf af te rekenen bij Jack.
Jack wil graag vooraf de maaltijdkeuze weten, zie het menubord met keuze en prijzen in het café of op de website van Muziekcafé Brakeboer.
 


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2020         > Trekzakavond Medemblik Hulp nodig als beginner?
Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)