Voor het laatst?

Trekzakfestival Enkhuizen

Op een dag als deze in 2015 gaat het soms ook multi-instrumentaal toe.
  • Op een dag als deze in 2015 gaat het soms ook multi-instrumentaal toe.
Foto: Eduard Bekker

Dit jaar vindt voor de 15e keer het trekzakfestival plaats. Zet 28 juli in je agenda. Het wordt een speciale dag, want het is mogelijk voor de laatste keer. Hier meer informatie over deze bijzondere wisseltonige familiedag

zondag 28 juli 2019
door André Visser

Onze organisatie stopt na 15 jaar en we weten niet of er een voortzetting van het festival plaats zal vinden. Kom daarom zeker dit jaar naar Enkhuizen voor een supergezellige trekzakdag.

Tussen 13 en 17 uur kunt u als trekzakspeler in het havengebied en de binnenstad van onze Haringstad spelen. Blijf niet langer dan een half uur op één plek spelen, ook de omstanders en de horeca houden van afwisseling.

Verzamel- en startpunt is wederom het restaurant van het NS station. U vindt het aan het Stationplein 2, postcode 1601 EN. Achter het station is een grote parkeerplaats en op zondag kunt u overal zonder vergunning parkeren.

Ook dit jaar zijn de ‘Oud-Westfriese Dansgroep Wijdenes’ en de ‘Blokkerder Dansgroep’ uitgenodigd en zal er aan de Havendijk een zomermarkt worden gehouden. Op het terras van het stationscafé speelt middags de band ‘Reuring’.
De aanmelding voor deelnemers in het Stationscafé is vanaf 11.00 t/m 13.00 uur.
 

AANMELDEN

Bij tijdige aanmelding liggen voor de muzikanten een lunchpakketje, flesje water, een consumptiebon voor koffie of thee en een plattegrond van Enkhuizen klaar.
Mensen die met muzikanten meekomen zijn van harte welkom, maar voor hen is er géén lunchpakket beschikbaar. Bij tijdige opgave kunnen zij zich wel samen met de muzikanten opgeven voor de avondmaaltijd.
Vanaf 17.30 tot 19.30 uur kan er gegeten worden. De kosten voor de dinerkaarten bedragen € 12,50 per persoon. Graag gepast betalen.

s Avonds vanaf 20.00 uur is er nog een aanvullend program voor de liefhebbers. In de stationshal vindt een vrij toeganglijke Bal Folk plaats met live muziek van het ‘ADHOC orkest’. De leden bespelen een keur aan instrumenten o.a. zijn er vijf trekzakspelers.
Kom de dansvloer op (dansinstructie mogelijk) of luister naar de muziek.
Tijdens het eten en in de pauze vindt een optreden van onze stadstroubadoer ‘Ad Goossens’ plaats. Genoeg redenen om de dag gezellig af te sluiten.

Zoals in de vooraankondiging al vermeld stopt de huidige organisatie van het festival na 15 jaar. Gesprekken met opvolgers zijn gaande. Maar we weten nog niet zeker of er een voorzetting van het festival plaats kan vinden. We hopen op een goede afloop.

Voor vragen kunt u ook terecht bij:

Met vriendelijke groet, Organisatie trekzakfestival Enkhuizen
Tejo Teunen, Annie en Dick Morriën en Andre en Annet Visser

Stuur uw aanmelding uiterlijk voor 10 juli terug.
 

AANMELDEN
Steun De Harmonicahoek Terug   > Home     > Nieuws       > Nieuws uit 2019         > Trekzakfestival Enkhuizen
Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:
De Accordeonspecialist.


Google Analytics Alternative