Trekharmonicafestival & mondharmonica Veldhoven

Workshops, ontmoeten, open podium, samenspelen, kletsen, borrelen

  • En ... samen jammen!


Met workshops, spontane optredens in alle soorten en maten en lekkere hapjes belooft het Trekharmonicafestival in Veldhoven op zondag 26 augustus een dag te worden die je niet mag missen.

zondag 26 augustus 2018
door Lia

Het festival trekt elk jaar meer dan honderd verschillende muzikanten die deze middag muziek komen spelen. De trekzak en de mondharmonica spelen de hoofdrol, maar alle ondersteunende muziekinstrumenten zijn welkom om mee te spelen! Lekker op het terras of op het open podium!

Open Podium

Alle genres komen voorbij, van luisterliederen met een knipoog, folk, blues, klassiek, tango, meezingers, Tex-Mex tot Franse chansons…
Het open podium is de laatste jaren een sprankelend onderdeel van het programma. Zeer gevarieerde optredens met een enthousiast en dankbaar publiek.

Muziekmarkt

Er is een kleine markt met muziekinstrumenten van het Accordeon- en Harmonicamuseum te Malden en er zullen ook bijzondere instrumenten tentoon worden gesteld.
Er staan overal zitjes en het museumcafé is de hele dag open voor een hapje en een drankje.
Kom ook luisteren, meespelen, kletsen, ontmoeten en laat samen met ons het museum muzikaal uit haar voegen barsten!

Workshops

‘s morgens zijn er twee workshops voor de trekharmonica en een workshop voor de mondharmonica waarvoor aanmelding vooraf vereist is.
Meer informatie volgt later.
 

Steun De Harmonicahoek Terug   > Home     > Nieuws       > Nieuws uit 2018         > Trekzakfestival Veldhoven
Actuele mededelingen van een
onzer sponsors op Facebook: Zweverink Muziek.


Google Analytics Alternative