Handige gevoerde draagtas bij de Makro

Houd je instrument ‘cool’

De draagtas kan keurig opgevouwen worden bewaard. Maar uitgeklapt past er gemakkelijk een tweerijer in. Misschien zelfs ook nog wel een drierijer.
  • De draagtas kan keurig opgevouwen worden bewaard. Maar uitgeklapt past er gemakkelijk een tweerijer in. Misschien zelfs ook nog wel een drierijer.


Omdat ik graag netwerkende mensen bekijk, ben ik regelmatig te gast bij netwerkbijeenkomsten. Zeker als je daarbij op kosten van de zaak haring en korenwijn krijgt uitgereikt. Zodoende ben ik op 13 juni bij de Makro beland.

donderdag 14 juni 2018
door Eduard Bekker

Die tent kom je niet in zonder pasje. En dat pasje krijg je als je als ondernemer staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Voor veel mensen die vanuit hun vaste betrekking de zzp-status zijn ingetreiterd heeft een nadeel hier dus ook weer zijn voordeel.

Het voordeel van gisteren: de aanschaf van een zak koffiebonen en een draagtas voor mijn trekharmonica.

Stootbestendig

Nee, inderdaad, die draagtas van het merk Campingaz is daar eigenlijk niet voor bedoeld: het is een koeltas. Maar een koeltas heeft het voordeel van een dubbele wand, wat de inhoud redelijk stootbestendig maakt.

Draagtassen en koffers voor de trekzak zijn doorgaans een stuk duurder, maar deze goedkopere tas daar hoeft niets verkeerds mee te zijn: een koeltas moet sowieso ook op een stevig gewicht berekend zijn (flessen en blikjes frisdrank, bijvoorbeeld).

Aldi

De prijs is € 18,14. Dit is inclusief btw (vandaar het vreemde bedrag, want de Makro vermeldt altijd de prijzen excl. btw en dan is het € 14,99).
Toch een stuk duurder dan de rugtassen die de Aldi ooit verkocht. Bovendien waren dat rugzakken; de Makro tas van Campingaz heeft slechts een schouderriem. ‘Maar een kniesoor die daarop let’, dacht ik toen ik aangeschoten van de korenwijn de winkel in Wateringen uitwaggelde, niet beseffend dat ik hem eigenlijk niet nodig heb, gezien mijn vooraad aan overige draagtassen en koffers.

Bol.com

Bij Bol is de tas overigens ook te bestellen. Hij kost dan wel iets meer: € 18,59, dus 45 cent meer, maar daarvoor krijg je hem dan wel bezorgd.


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> De Accordeonspecialist
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2018         > Draagtas Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)