Wederopstanding in onze hoofdstad

Trekharmonica Amsterdam weer wakker geschud

Als je actief wordt bij Trekharmonica Amsterdam kun je Jos ook in het echt ontmoeten.
  • Als je actief wordt bij Trekharmonica Amsterdam kun je Jos ook in het echt ontmoeten.
Foto: Gert-Jan Kamphorst

Trekharmonica’s Amsterdam (THA) heeft al een tijdje niets van zich laten horen. Een aantal Amsterdamse spelers willen THA graag wakker schudden. Daarom een oproep om je aan te melden als geïnteresseerde.

maandag 11 juni 2018
door Mariek Hilhorst

Jos Lambregts, Mariek Hilhorst en Jan Willem de Ridder proberen op geheel ‘eigen wijze’ het plan om de THA tot leven te wekken door te zetten. Bijvoorbeeld door in het najaar van 2018 een beginnerscursus te starten, en een of meerdere workshops voor gevorderden. Remco Sietsema heeft zich al bereid verklaard om workshops te geven. Een cursus voor gevorderden hangt ook in de lucht. Wij hopen op voldoende animo!

Maar: alleen bij voldoende belangstelling kan THA weer door. Dus als je interesse hebt, laat dan snel wat van je horen en speel hierop in!

We hebben geen bruikbaar adressenbestand meer, dus geef alsjeblieft je naam, e-mailadres en wensen aan ons door, ook als je nu denkt: maar ze kennen me toch allang?


Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2018         > Trekharmonica’s Amsterdam Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Groepsfoto Equinoccifest 2023 in Cambrils - Catalonië