Remco’s concerten en workshops voorjaar 2018

Promotie van de ‘vergeten groente met balg’

Remco Sietsema vertegenwoordigt een nieuwe generatie trekharmonicaspelers. De trekzak is de vergeten groente van de muziekinstrumenten; niet het meest voor de hand liggend, niet altijd populair, maar het zorgt voor een compleet andere en bijzondere sensatie die we eigenlijk allemaal vaker zouden willen ervaren.

11 april 2018
Persbericht Phylicia Kaldenhoven

Samen met zijn band, bestaande uit Max Sombroek, Ian Rijksen, Janos Koolen en Xander Vrienten, speelt Remco zelfgeschreven composities en nieuw repertoire. Hij combineert vele stijlen, van wereldmuziek tot funk en van jazz tot reggae.

Denk: dansbare zwoele zomeravonden, maar ook intieme openhaardliedjes. Hiermee rekent hij voor altijd af met de vooroordelen rondom het instrument en verrast hij nieuw en bestaand publiek.

Eerder speelde Remco Sietsema in de formaties The Tunes en Merals Harem (met Meral Polat, die meespeelde in ‘De Luizenmoeder’) én speelde hij met zijn trekharmonica in o.a. de muziektheaterproducties War Horse en De Marathon. In 2017 verscheen zijn debuutalbum Sultana. Naast zijn band houdt Remco zich bezig met lessen en workshops. In seizoen 2018-2019 speelt hij in de muziektheaterproductie All Stars.

In het voorjaar van 2018 heeft Remco Sietsema nieuwe concerten en workshops op de planning staan. Zijn workshops zijn geschikt voor (licht) ervaren trekharmonicaspelers, zijn concerten spreken een brede doelgroep van muziekliefhebbers aan.

Donderdag 19 april 2018, 21.00 uur | concert Remco Sietsema (& band)

Muziek op donderdag, Willem Twee Concertzaal Den Bosch
Elke donderdag les je in de foyer de Willem Twee Concertzaal gratis je muzikale dorst en krijg je een kijkje in hun wereldkeuken. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een avondje smaakvol cultuurhappen.
Toegang is gratis.

Donderdag 10 t/m zondag 13 mei 2018 | workshops Remco Sietsema

Trek er es Uut, workshop weekend, Baarlo
Jaarlijks trekharmonicaevenement met o.a. trekharmonicaworkshops voor diverse niveaus, begeleid door docenten uit Nederland, Catalonië, Bretagne, Auvergne, Engeland, Duitsland en Finland. De workshop van Remco richt zich op de nuances van de ritmische meerstemmigheid.
Op zaterdag 12 mei geeft Remco met zijn band een concert.
Reserveren is verplicht.
 

Zondag 20 t/m zaterdag 26 mei 2018 | workshops Remco Sietsema

Chateau & Co, Toscane (IT)
Creatieve vakantieweek met dagelijks workshops en een excursie naar de trekharmonicafabriek van de familie Castagnari in Recanati. De workshopweek vindt plaats in een boerenlandhuis met twee zwembaden, tuinen met olijfbomen en een pizza-oven, in een prachtige omgeving. Er is veel ruimte om in de middag je eigen plan te trekken.
Reserveren is verplicht.
 


Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Archief       > Dossiers         > Remco Sietsema Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Groepsfoto Equinoccifest 2023 in Cambrils - Catalonië