En misschien een Deens walsje

Age en Carola: octaafshuffle en liedjes

Age en Carola gaan met ons aan de slag met de octaafschuffle en het spelen en begeleiden van gezongen liedjes op de trekharmonica en misschien een walsje van Carl Erik Lundgaard Jensen.

donderdag 22 juni

Age is in het dagelijks leven schilder, Carola lerares Duits. Ze hebben elkaar leren kennen bij accordeonclub Corona (1994). Carola op de eerste rij, Age op de tweede rij achter haar en regelmatig oefenden ze samen hun stukken.
Toen kwamen ze in aanraking met de trekzak en de accordeon verdween naar de achtergrond. De volksmuziek en de trekzak hebben hen sindsdien gegrepen en een nieuw duo ontstond.
De grote passie is nu vooral harmonica spelen: bij de opening van een nieuwe wereldwinkel in Krommenie, een nieuw bejaardenhuis in Zaandam, buurtfeesten etc.
Ook geven beiden les bij verschillende verenigingen in Noord-Holland en ze werken nog steeds hard aan het beroemd worden van het orkest in Medemblik.


Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:     
> De Accordeonspecialist.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2017         > Workshops in Nieuwegein           > Age en Carola Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Wouter Kuyper kan bogen op veel leerlingen (foto: Gert-Jan Kamphorst)