De groepsfoto
  • De groepsfoto


Terugtrekken op de natte hei voor filmmuziek

Nat, maar leerzaam en gezellig!

Dit was al weer de 3e editie van een weekend met trekzakmuziek, wandelen en heerlijk eten, georganiseerd door Mark Söhngen en Hilbert Post.
Na aankomst in de mooi gelegen accommodatie in Diever een lekkere start op vrijdag met het het door Hilbert bereide diner.

29 - 31 januari 2016
door Paulien en Jan Kamphuis

Hilbert vertelde de routine van dit weekend: de ochtenden onder zijn leiding wandelen in de omgeving van Diever, de middag en avond met Mark muziek maken en daarna gezelligheid! Tussendoor het lekkere eten bedacht en bereid door Hilbert.

Meer beekjes dan paden

Het weer had misschien nog íets beter gekund.
  • Het weer had misschien nog íets beter gekund.
Foto: Jan Kamphuis

Ondanks het weer is er zeker ook gewandeld in de prachtige omgeving. Al waren de paden meer beekjes dan pad, leek het af en toe op zwemmen.

En dan de muziek. Vrijdagavond gaf Mark een doorloop van alle prachtige muziek uit films die hij voor dit weekend met ons in petto had: Thema’s van Once upon a Time in the West, Schindler's List, maar ook diverse mooie liedjes uit films en een russisch tv-kinderliedje van de krodil Gena.
Wat mooi! Wat veel!

Na die doorloop van de stukken

Om tot na tienen enthousiast aan de slag te zijn. Zaterdag na de lunch en in de avond wederom fanatiek aan de slag met Mark met nog 5 andere stukken:

Zowel de vrijdagavond als de zaterdagavond, na de avondsessie met Mark, was er nog het lekker gezellig samenspelen voor wie wilde, elkaar ontmoeten en knabbelen en babbelen met een lekker drankje.
Zondag aan het eind van de middag konden we naar huis met een mooie aanzet van 6 ferm aangepakte stukken, om er thuis echt iets moois van te maken.

Met dank aan Mark, Hilbert en een mooie groep deelnemers: een werkelijk fantastisch weekend.


Bericht van een van onze sponsors op Facebook:     
> De Accordeonspecialist.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Archief       > 2016         > Wandelweekend Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative