Zou deze Facom gereedschapstas de ultime oplossing zijn voor het vervoer van de tweerijer?
  • Zou deze Facom gereedschapstas de ultime oplossing zijn voor het vervoer van de tweerijer?


 

Zoekend naar praktisch vervoer

Super Mario rugzak

De rugzak biedt een ruim achtervak met twee subvakken; ook geschikt voor tablet- en of laptop. Ook zit er extra vakken aan de zij- en binnenkant.
  • De rugzak biedt een ruim achtervak met twee subvakken; ook geschikt voor tablet- en of laptop. Ook zit er extra vakken aan de zij- en binnenkant.


Zolang ik trekzak speel, ben ik op zoek naar een praktisch vervoermiddel voor dat ding. Gevolg: een scala aan rugzakken en koffers in mijn dichtslibbende kantoor- en lesruimte, want steeds ben ik naderhand niet tevreden.

donderdag 19 februari 2015
door Eduard Bekker

Het grote nadeel van de gebruikelijk balgrugzakken is dat ze meteen herkenbaar zijn als een draagtas waar je een trekzak in vervoert, met alle risico‘s van dien. Maar ook hebben ze hooguit één voor- of achtervak voor eventuele bladmuziek. Maar dan heb je het ook wel gehad.

Geen trekzak vervoeren, maar een fietstocht maken? Dan kun je deze inzet gebruiken voor mini-fietspomp, sleutels, tangen en bandenplakspul.
  • Geen trekzak vervoeren, maar een fietstocht maken? Dan kun je deze inzet gebruiken voor mini-fietspomp, sleutels, tangen en bandenplakspul.


Onderhoudsmonteur

‘Gewone’ rugzakken daarentegen hebben meestal een te klein hoofdvak, of het gaat net. Dan is er grote kans op krassen bij het in- en uitwurmen of stootschade.
Daarom viel mijn oog dan ook direct op de rugzak waarmee mijn trouwe cv-onderhoudsmonteur binnen kwam. Een ruime, zeer degelijke tas, waarin hij zijn talloze gereedschappen in meetorste. Het ding moest dus wel tegen wat gewicht en een stootje kunnen. En waterdicht zijn.
Hij bleek het ding hier in Den Haag te hebben aangeschaft bij een winkel in gereedschappen. Het bleek voorradig te zijn, 78 euro inclusief te kosten en mijn tweerijer paste er prima in!

Super Mario

Na de aanschaf ben ik er tot dusver redelijk tevreden over. Het enige nadeel is, is dat hij te klein is voor een drierijer. En tsja: de kleurcombinatie ‘brandweer-zwart’-rood. Met deze ‘Super Mario kleuren’ kan het mensen op straat te denken geven dat je een hulpverlener bent op technisch of anderszijds gebied. We zullen het wel zien.


Bericht van een van onze sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2015         > Rugzak Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)