Dit jaar zijn er maar drie van de 13 meiden op de kalender wisseltonig ingesteld. Van links naar rechts: initiatiefneemster Renée de la Prade, Tara Linda en Sarah Savoy.
  • Dit jaar zijn er maar drie van de 13 meiden op de kalender wisseltonig ingesteld. Van links naar rechts: initiatiefneemster Renée de la Prade, Tara Linda en Sarah Savoy.


 

Na enige vertraging bij de drukker

Accordion Babes 2015 kalender is (eindelijk) uit!

De omslag van de kalender.
  • De omslag van de kalender.


Het is jammer dat door enige vertraging de kalender pas bij mij verscheen ná Sinterklaas en Kerst, want het was een aardige surprise geweest (voer voor een gedicht!) of een fraai geschenk voor onder de kerstboom.

Saturday 3 January 2015
door Eduard Bekker

Maar uiteindelijk belandde de kalender toch ook bij ons op de deurmat. De foto’s zijn weer de moeite waard, al zal weer niet iedereen deze ‘garagehumor’ op prijs stellen.

Die diatonische dames

In tegenstelling tot vorig jaar is het aantal meiden dat trekharmonica speelt beperkt gebleven tot drie. De rest betreft accordeonistes. Desalniettemin is de kalender een sierraad in elk atelier of lesruimte! Wel raad ik samenstelster Renée de la Prade en haar ‘rebelse’ Duitse minnaar (waarmee ze het duo ‘Rebel Lovers’ vormt) om eens een kijkje te nemen in Noorwegen of Catalonië, waar ze een keur aan aantrekkelijke harmonicaspelende meiden kunnen aantreffen, want nu is het evenwicht op de kalender toch wat zoek.

CD

Alle dames van de foto’s – inclusief de omslag –hebben een bijdrage geleverd aan de bijgesloten cd. De muziek beslaat een zeer uiteenlopend genre van TexMex-achtig tot blousy.

Goedkoop is de kalender niet: inclusief portokosten (€ 16,61, want vanuit de USA!) tikt € 28,75 toch behoorlijk fors aan. Misschien is het een idee om in de toekomst quantum-korting te bedingen?

Bestel de kalender 2015

Bericht van een van onze sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2015         > De Accordion Babes kalender Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Groepsfoto Equinoccifest 2023 in Cambrils - Catalonië