CataloniëEn Català

Arsèguel 2014

Het avondprogramma

Letúria en Joseba spelen zowel op vrijdag- als zaterdagavond hun opzwepende Baskische repertoire. Ook bij hun moet het echter bij twee nummer blijven: elke artiest heeft slechts vijf minuten tot zijn/haar beschikking.
  • Letúria en Joseba spelen zowel op vrijdag- als zaterdagavond hun opzwepende Baskische repertoire. Ook bij hun moet het echter bij twee nummer blijven: elke artiest heeft slechts vijf minuten tot zijn/haar beschikking.
Videostill: Televisió del Berguedà

Hieronder komen de filmfragmenten van de harmonicaspelers en begeleiders, die zijn opgenomen door Televisió del Berguedà, ongeveer in volgorde van opkomst op vrijdag- en zaterdagavond 25 en 26 juli. Dit zijn de enige optredens waarvoor entree wordt geheven (€ 12,–)

Vrijdagavond

De Harmonicahoek

Vrijdagavond 25 juli 2014
Vrijdagavond vond het optreden plaats in sporthal in Seu d’Urgell, de grootste plaats in de buurt van Arsèguel. Vanwege het weer kwam de geplande buitenlocatie te vervallen.

> Meer

Zaterdagavond

De Harmonicahoek

Zaterdagavond 26 juli
Zaterdagavond is de avond van het topoptreden. Toegang € 12,–. Dat is 50 eurocent de muzikant, want er treden 24 muzikanten c.q. gezelschappen op!

> Meer

Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> De Accordeonspecialist
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2014         > Arsèguel 2014           > Het avondprogramma Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)