Succes gegarandeerd in dit november-weekend.

Doorslaande Tongen danst!

Het is stevig aanpoten, maar ook gezellig tijdens Doorslaande Tongen. Hier een beeld uit 2012.
  • Het is stevig aanpoten, maar ook gezellig tijdens Doorslaande Tongen. Hier een beeld uit 2012.


Van vrijdagavond 22 t/m zondagmiddag 24 november is YMCA De Glind weer het SVN Doorslaande Tongen weekeinde. Deze 18e editie heeft als thema Dansmuziek meegekregen.

22 t/m 24 november 2013
door Irina Sarolea (en nagemodereerd door Eduard Bekker)

Hoewel wij eigenlijk geen muzieksoort kunnen bedenken waarin de doorslaande tong niet tot haar recht zou kunnen komen, heeft dansmuziek in al haar variëteiten een prominente plaats in het repertoire van harmonicaspelers, accordeonisten, concertinisten, bandoneonmeesters, voetbaspompers en aanverwante zielen.

Zeven enthousiaste en ter zake kundige docenten zijn met de deelnemers aan de slag gegaan om speelwijzes aan te leren, techniek op te poetsen, repertoire uit te breiden etc. Natuurlijk maakten we er een gezellige boel van. Er is zaterdagavond een gevarieerd programma geweest met o.a. een concert. Traditiegetrouw hebben de groepen op zondagmiddag aan elkaar laten horen waar ze gedurende het weekend mee bezig zijn geweest.

De presentaties:


Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Archief       > 2013 >Doorslaande Tongen Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Groepsfoto Equinoccifest 2023 in Cambrils - Catalonië