Organisator Jan Kamphuis (geheel links) weet even tijd vrij te maken voor een praatje en een balgje met enkele bezoeksters tijdens een eerdere editie van dit onvolprezen evenement.
  • Organisator Jan Kamphuis (geheel links) weet even tijd vrij te maken voor een praatje en een balgje met enkele bezoeksters tijdens een eerdere editie van dit onvolprezen evenement.


Één van de grote vier

Open Trekzakfestival Zwolle steeds meer een begrip

De grote workshopdagen en weekenden. Het worden er steeds meer. Je hebt Trek er es Uut in Nijmegen (dit jaar voor het eerst in Limburg), de jaarlijkse Ontmoetingsdag in Veldhoven (Noord-Brabant), Doorslaande Tongen in De Glind (in het donkere grensgebied tussen Utrecht en Gelderland) en voor de vierde keer alweer het Open Trekzakfestival in Zwolle. En net zoals Trek er es Uut op een vaste dag: de tweede zondag van september.

Het Zwolse Opentrekzakafestival.nl vind dit jaar plaats op zondag 8 september tussen 10 en 18 uur. Het is gratis en alle leeftijden zijn welkom in het fraaie lommerijke Doepark Nooterhof.

Adres:

Goertjesweg 1, 8013 PT  Zwolle.

Het is dé plek waar je trekzakspelers vanuit het hele land (en daarbuiten) kunt treffen, om samen te spelen en zo jezelf en de overige toehorende bezoekers te vermaken. Heb je zin om gewoon eens samen te spelen: je komt er altijd iemand tegen.

Ook voor kinderen

Ook je (kleine) kinderen kunnen mee; voor hen is er een prachtige waterspeelplaats met allerlei doe-toestellen en een zandspeelplaats. Vanaf 14.00 uur is ook de Zwolse balfolkgroep Sprank op het veld te vinden.

En natuurlijk is er weer een muziekmarkt met trekzakken, bladmuziek en aanverwante artikelen.

Nieuw is dat je aansluitend op de workshops vanaf 16.15 uur - voor een vrijwillige bijdrage - een balfolkconcert van Folkzien (René Krol en Marianne Wynen - België) en Wouter Kuyper met dansintroductie kunt meemaken. Ook de groep met Rob Zantkuyl (Sprank) zal een bijdrage leveren.

LET OP: Alleen bij de workshops van Hans van Bree, Wouter Kuyper en Rene Krol zijn nog enkele plekken vrij!


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> De Accordeonspecialist
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Archief       > 2013         > Open Trekzakfestival Hulp nodig als beginner?
Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> De Accordeonspecialist

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)