Diatonische familie laafde zich vooral aan podiumbeesten

Veel ontmoetingen in Veldhoven

Diatonici in due(l)(t): Paulien Ottenschot en Jan Kamphuis.
  • Diatonici in due[l][t]: Paulien Ottenschot en Jan Kamphuis.


Hele kleine sfeerimpressie uit Veldhoven. Uit heel Nederland komen elk jaar een groot aantal harmonicaspelers naar Veldhoven. Er zijn heel veel verschillende stijlen te horen op allerlei soorten diatonische instrumenten. Dat maakt deze dag in Veldhoven altijd bijzonder bijzonder! De korte stukjes doen de spelers eigenlijk tekort.

zondag 25 augustus 2013
door Lia

De diatonische familie liet zich weer van alle kanten zien en horen. Iedereen voelde zich er thuis. Professionals, amateurs, luisteraars, podiumbeesten: alle geďnteresseerden zijn in deze gemoedelijke ambiance aan bod gekomen. ‘s Morgens waren er workshops, ’s middags was een gevarieerd programma met open podium waar iedereen zijn muzikale kunsten kon vertonen, zoals op het filmpje hieronder is te zien. Overal was ruimte genoeg om samen met anderen muziek te maken; lekker op het gras onder de bomen of ‘in den herd’ om de tafel.

Markt

Natuurlijk ontbrak de markt niet bouwers van harmonica’s, verkopers van muziek, handelaren met nieuwe en gebruikte en/of antieke instrumenten. En een fraaie expositie met oude foto’s van trekzakbespelers door de tijden heen.


Bericht van een van onze sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > NIeuws uit 2013         > Veldhoven Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Groepsfoto Equinoccifest 2023 in Cambrils - Catalonië