26 januari 2013 in Nijmegen

Concert Sophie Cavez en Pablo Golder

I Fratelli Tarzanelli (boven) en Duo Cavez-Montanaro (onder)
  • I Fratelli Tarzanelli (boven) en Duo Cavez-Montanaro (onder)


Twee fantastische trekzakspelers staan op zaterdag 26 januari op het podium bij het Folkbal in Nijmegen: Sophie Cavez en Pablo Golder.

zaterdag 26 januari 2013
door Kuindert Walther

Sophie Cavez speelt met Duo Cavez/Montanaro, dat naast deze briljant accordeoniste bestaat uit violist Baltazar Montanaro. Sophie Cavez heeft haar sporen onder meer verdient met KV Express, Daziboa of Jeff Caresse. Ze is een virtuose speler, die erg gewild is op verschillende muziekstages. Met haar dynamische spel laat ze dansers en luisteraars altijd iets nieuws ontdekken.

Zowel Sophie Cavez als Baltazar Montanaro verstaan hun muzikale vak als geen ander. Dat laten ze al horen in hun eigen groepen, maar als duo weten ze hun krachten te bundelen tot een bijzonder geheel. - folkforum.nl

Pablo Golder zal ook het podium betreden met Baltazar. Samen zijn zij bekend als I Fratellini Tarzanelli. Onlangs brachten zij een mooie cd uit.
Pablo Golder is een Italiaanse trekzakspeler die alweer een hele tijd in Belgie woont. Hij is een zeer inspirerend muzikant en speelt verder in bands als Manimoen, White Russians of Los Pablos.

Kaarten kosten 15 euro aan de kassa, 12 euro in de voorverkoop.

Gegevens:

Locatie: El Corte

Adres: Graafseweg 108, 6512 CH  Nijmegen

Aanvang: 19:30 zaal open + dansuitleg

Entree: € 15,–, € 12,– in de voorverkoop


Bericht van een van onze sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Archief       > 2013         > Folkbal Nimwegen Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Groepsfoto Equinoccifest 2023 in Cambrils - Catalonië