De Harmonicahoek
Hier ben je:
 Hier staat niets. Home   Hier staat niets. Archief    Hier staat niets. 2012     Hier staat niets. Nu ook op Facebook
Toon_Sileon.gif casa_nuova.gif zweverink.gif Berend_Kok.gif
Teller
HANDIG VOOR SNEL UITWISSLEN VAN ERVARINGEN.

Nu ook op Facebook

De Trekharmonicagroep op Facebook is inmiddels de ruimschoots 100 leden al gepasseerd.
[Klik op de afbeelding voor groter]

Facebook. Er valt niet aan te ontkomen. Vaak wordt gezegd dat Facebook alleen maar slap geklets herbergt en deels klopt dat. Maar er worden ook leuke en soms heel nuttige dingen uitgewisseld. Wat dat betreft is de Facebook-groep ‘Trekharmonica’ een prima opvolger van de mailgroep Trekharmonica, die als vrijwel ter ziele mag worden beschouwd.

zaterdag 1 december 2012
door Eduard Bekker

Groot voordeel is dat op deze wijze foto- en zelfs videomateriaal kan worden uitgewisseld, dat eeuwige waarde heeft voor onze website, maar wel het melden waard is, als je bijvoorbeeld de trotse bezitter bent van een nieuwe trekharmonica en dat graag wilt laten zien of horen, of gewoon een grappige diatonische foto of filmpje.

Maar het kan bijvoorbeeld ook handig zijn om (vrij van auteursrechten zijnde) bladmuziek uit te wisselen of vragen te stellen over een muziekfragment. Of melding te maken van een wisseltonig filmpje op YouTube, dat je zo mooi vindt dat je het wilt delen met je mede-liefhebbers.
Er is een zeker ballotage; als je portret duidelijk maakt (met trekharmonica!) dat je trekzak speelt, word je meteen toegelaten. Als je een bekende van me bent (die kans is ook behoorlijk) ook. In andere gevallen stel ik je één gerichte vraag.
Helaas is dit wel nodig om spammers te voorkomen.

Een verzoek om aan de groep toegevoegd te worden vind je rechtsbovenin de groepspagina.


Overigens maken wij het regelmatige mogelijk om te reageren op nieuws op deze site als je een Facebook-account hebt, zoals op deze pagina:


|

Terug Terug   |  Terug Blader terug   |  Terug Blader verder